Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ελπίδα Αχλαδοχωρίου -Δόξα Εξαπλατάνου 3 – 2.



Μια αναπάντεχη θα μπορούσαμε να πούμε  ήττα υπέστη η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου από  την Ελπίδας Αχλαδοχωρίου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι για να πάρουν την πρόκριση. Παίζοντας ένα δυνατό και ορισμένες στιγμές  σκληρό παιχνίδι στο τέλος τα κατάφεραν και πήραν  το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
Όσο για την Δόξα ξεκίνησε αρκετά χαλαρά το παιχνίδι,δείχνοντας αρκετά αγχωμένη και
δίνοντας ορισμένες φορές  την εντύπωση ότι δεν έχει συνειδητοποίησοι τις δυνατότητες του αντιπάλου.
Παρόλα αυτά δημιούργησε μόλις στο 3’ την πρώτη της ευκαιρία με τον Παρτσανάκη που από πολύ κοντά σε μια ατομική του προσπάθεια έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του αντίπαλου.
Συνεχίζοντας την πίεση της η Δόξα κατάφερε στο 22’ μετά από μια σέντρα από τα αριστερά  από τον Κυριακίδη, ο Μάτζιος με ένα εξαιρετικό πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων κάνοντας το 0-1.
 Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Δόξα έλεγχε όλο το παιχνίδι η ομάδα έχασε τελείως τον αγωνιστικό της ρυθμό, έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να βγουν στην αντεπίθεση και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για ένα γκολ, μέχρι που στο 33’ μετά από ένα κόρνερ από τα αριστερά, ο αμαρκάριστος Γκάτσος , δεν δυσκολεύτηκε από πολύ κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Πιστέψαμε πως αυτό το γκολ ίσως μας αφυπνίσει, κάναμε όμως λάθος, γιατί  στα άμεσως επόμενα λεπτά και συγκεκριμένα στο 40΄ο Χάτζη για την ομάδα της Ελπίδας με ένα κοντινό πλασέ κάνει το 2-1, σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους του παιχνιδιού η ομάδα της Δόξας  μπήκε πιο αποφασιστικά στον αγώνα και μόλις στο 50΄ο Μάτζιος στέλνει από πολύ κοντά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας.
Και ενώ η ομάδα συνέχιζε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες ο Γιόντης στο 60΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά με κοντινή κεφαλιά φέρνει το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 2-2.
Και λίγα μόλις λεπτά προτού την λήξη του παιχνίδια και όλο έδειχναν πως οδεύουμε για την διεξαγωγή του αγώνα στην παράταση στο 85΄ ο Χάτζη για την ομάδα της Ελπίδας κάνει το 3-2 σκορ με το οποίο τελείωσε και το παιχνίδι.
Ένα παιχνίδι που σίγουρα θα πρέπει να ξεχάσουμε όλοι πολύ γρήγορα και να κοιτάξουμε μπροστά, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η διεξαγωγή του πρωταθλήματος και πρέπει να αποδείξουμε σε όλους  πώς αυτός ο αγώνας ήταν μια κακιά παρένθεση, μα  πάνω από όλα πως έχουμε πραγματικά μια πολύ καλή  ομάδα που μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά!!
 
Διαιτητής:Καραγιάννη, Βοηθοί: Καρυπίδης - Ευφραιμίδου


ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ(Παπανδρέου):Δημητριάδης,Νάτσος,Γιαννούλτσης,Τσουλφαϊδης κ., Οξύζογλου,Μανίσης,Γιόντης,Κυριακίδης,Βασιλόπουλος(75΄Βασίλογλου), Παρτσανάκης(60΄Κουτρούμπαλος),
Μάτζιος(60΄ Ανδριανόπουλος).












4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΑΧΛΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ?!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na analavei tis euthynes tou o Proponitis mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. afhste re ton anurvpo sthn hsyxia toy.me thn prvth htta ua ton fate.ola ua pane kala.sthrijte ton.ti kako einai ayto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5.52 otan les na tis analabei ti ennoeis;;;na fygei;;;ante kai tis phre.e kai;;;;afhste re ton anurvpo na doylecei,mhn ton fortvnetai me to kalhmera me agxos.ola ua pane mia xara.olo mas ftaine oi proponhtes,oi diaithtes.dhladh den ua xasoyme;;;h mpartselona eimaste;;;an einai dynaton.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.