Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Άρης Π.Ηλία - Δόξα Εξαπλάτανου 1-1.

Ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα απέσπασε η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο του Πρ. Ηλία παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας, συνεχίζοντας έτσι τiς πολύ καλές της εμφανίσεις.
Παρά τiς κακές καιρικές συνθήκες (λόγο του δυνατού αέρα),οι δυο ομάδες μπήκαν πολλή ζεστά και δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Η ομάδα μας από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε τις πραγματικές της  προθέσεις δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του αντίπαλου .O  Μάτζιος στο 15' με ένα δυνατό βολέ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ,
ο Λεμονάκης στο 20' σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι ,στο 25' Ουζούνης με κάθετη μπαλιά έβγαλε τετ τα τετ τον Βασιλόπουλο, αλλά αυτός έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ,στο 35' ο Ουζούνης δεν έπιασε την κεφαλιά μπροστά από την εστία μετά από μια πλάγια σέντρα από τα δεξιά του Παρτσανάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις: στο 50' μετά από μια εξαιρετική ασίστ του Ουζούνη ο Μάτζιος με ένα άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας κάνοντας το 0-1 για την ομάδα μας.
Η ισοφάριση όμως δεν άργησε να έρθει και στο 58' ο Νικολαΐδης μετά από ένα λάθος της άμυνάς μας από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Από την στιγμή εκείνη και μετά το παιχνίδι πήρε κυριολεκτικά φωτιά,οι ομάδες εναλλάσσονταν η μια με την άλλη στις ευκαιρίες. Για την ομάδα μας ο Σπάχο στο 70' σούταρε δυνατά ελάχιστα άουτ, και ακολούθησαν πολλές ακόμη ευκαιρίες με τους Παρτσανάκη, Λεμονάκη, Βασιλόπουλο, που αν τις εκμεταλλευόμασταν σωστά, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τον βαθμό της νίκης.
Τα σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού από τον διαιτητή έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας, ένα αποτέλεσμα λίγο άδικο για μας, για τον λόγο και μόνο ότι είχαμε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες για γκολ.
Να μην παραλείψουμε ωστόσο να τονίσουμε ότι είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα, αυτή του Π. Ηλία, με καλή επιθετική  γραμμή που θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να σου κάνει ευκαιρία για γκολ, οπότε και μόνο γι' αυτό θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό για την ομάδα μας.
Η πολύ καλή δουλειά του προπονητή μας, Μάκη Δεμίρη, η δύναμη και η ψυχή των παιδιών της ομάδος μας, μάς έχει κατατάξει μέσα στις καλές ομάδες της Α1 κατηγορίας, συνεπώς ελπίζουμε και η συνέχεια να είναι ανάλογη!!
ΣΥΝΘΕΣΗ:
ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ (Δεμίρης): Ξυλουργίδης, Σασαρίδης, Spaho, Γιόντης, Γιαννούλτσης, Παρτσανάκης Ουζούνης, Δεμίρης ( Καραμαριάς), Μάτζιος, Βασιλόπουλος, (Μανογλής),  Λεμονάκης.
















8 σχόλια:

  1. Ο Ταμίας πού είναι ρε παιδιά; Γιατί δε φαίνεται στη φωτογραφία;
    makis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. lathos dimosieush,1 on dn ekane kaneis lathos sto gkol to 9 tou profith perase spaho sasaridh kai protou vgei gurise ti mpala o termatofulakas to apekrose pige se paixth tou profith kai soutare kai mpike to gkol,2on sto deutero pera apo to gkol kai mia h duo eukairies kai ekeines me sout dn kaname alles,ligo lathos ta grafete..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. entaksei filathle ftanei pou ta kses esy6 kalytera k mas ta les.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eee to paidi kserei..euxaristoume filathle,na mas enhmeroneis suxna :)

    Y.P: mpravo sta pedia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sxetika me ton fila8lo tora asemas na exoyme tis amfibolies mas gia to ti eidoys fila8losmas mpori na eisai,giati an eisoyn pragmatikos 8a xerosoyn me to apotelesma tis omada soy kai oxi to pos akribos mhke to gol,i akomh to poses kai an ekane kapies efkeries.thn allh fora 8a poyme na grfoyn kai to an xtipise tin mpala me esoteriko i eksoteriko faltso.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. filathle traba sto xwrio sou re k mhn bzazete to kompleksas me to exaplatano..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑβο στη Δοξάρα μας.Το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό γιατί ο Προφήτης είναι απ τις πιο δύσκολες έδρες.Πραγματικά η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και δείχνει τις δυνατότητς της.Μόνο με τέτοια αποτελέσματα ερχεται ο κόσμος στη γήπεδο! Μπραβο κ παλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ''Ο Α Σ Η ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.