Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ηρακλής Γαρεφίου -Δόξα Εξαπλατάνου 1-0.

Δείχνοντας την κακή  πλευρά του εαυτού της  η ομάδα μας έχασε δίκαια από τον Ηρακλή Γαρεφίου.Οι  ορισμένες  απουσίες κάποιων  ποδοσφαιριστών μας δεν δικαιολογούν το σημερινό αποτέλεσμα και την σημερινή της εμφάνιση.
Από το ξεκίνημα του αγώνα  η ομάδα μπήκε στο παιχνίδι νευρική και μουδιασμένη  δίνοντας  στους αντιπάλους την ευκαιρία να ελέγξουν το παιχνίδι  και  να δημιουργήσουν φάσεις για γκόλ, βρήκαν  όμως σε πολύ καλή μέρα  κάτω από τα δοκάρια  τον τερματοφύλακα μας  Ξηλουργίδη
που αντιμετώπισε τον κίνδυνο .Στο 37’μετά από μια φάση και ένα σουτ αντίπαλου η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Καραμαριά, ο διαιτητής του αγώνα δείχνει το σημείο του πέναλτι, το εκτελεί ο Αθανασίου και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα τις ομάδας μας κάνοντας το 1-0.Σκόρ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη τώρα η ομάδα κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης ,δημιούργησε ευκαιρίες  με τους Μάτζιο στο 90’ να πλασάρει από πολύ κοντά και αυτή να καταλήγει ελάχιστα  άουτ, επίσης είχαν ευκαιρίες  για ένα γκολ οι Βασιλόπουλος και ουζούνης. Οι παίχτες του Γαρεφίου  οργανώθηκαν  σωστά πίσω στην άμυνα τους και έτσι αποσόβησαν  τον κίνδυνο κάποιου τέρματος. 
Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια ,και την ομάδα του Γαρεφίου να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης ,κρατώντας  έτσι την ελπίδα για την παραμονή της στην Α1  κατηγορία.
Το σημερινό αποτέλεσμα ελπίζουμε να είναι μια κακή παρένθεση που πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα από όλους μας, η ομάδα πρέπει  να κοιτάξει μπροστά  και ψηλά  για να είναι εκεί που πραγματικά της αξίζει!!!

ΣΥΝΘΕΣΗ:
ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ (Δεμίρης): Ξυλουργίδης,Τσουλφαι΄ι΄δης, Spaho,, Γιαννούλτσης, Παρτσανάκης Ουζούνης, Δεμίρης, (Μανογλής) Καραμαριάς,(Δημητρίου) Μάτζιος, Βασιλόπουλος,,  Λεμονάκης.















9 σχόλια:

  1. Ξυλουργίδης-Spaho-Γιαννούλτσης-Παρτσανάκης Ουζούνης-Δεμίρης-Μάτζιος-Βασιλόπουλος-Ουζούνης=
    9 ξένα παιδιά στην ομάδα μας!!!
    ούτε ένα ούτε δύο! 9 !!!
    Γιατί αυτή η τακτική ακολουθείτε ? τα δικά μας παιδιά πότε θα παίξουν στην ομάδα του χωριού μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δε λες το όνομα κάποιου;
    Αν είναι καλύτερος γιατί να μην μπει;
    Έτσι όπως διαβάζω είναι σαν να έχει καλύτερους στον πάγκο και δε τους βάζουν.¨Ετσι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oyte k aytos den kserei poios einai apo to xwrio tou ti na asxolhtheis mazi tou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. anwnhme 6.28 tou xronou tha fygoume oloi file fere esy paidia k katebase omada enas paikths ksenos opws les...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti na peis anti na sevastoun mia prospathia 10atomon autoi tous th lene kai apo epanw...6.28 kai egw an to pas ksenos eimai,gt esu stadar dn eisai apo to xwrio...
    (giannoultshs)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η ομάδα πρέπει να αξιοποιήσει τα παιδιά απο τα γύρω χωριά .Πήγα στο γήπεδο και τους μισούς δεν τους ήξερα.Δηλαδή αν ήμασταν Δελτα εθνική δεν θα έπαιζε κανείς απο το χωριό? εκτός κι αν γίναμε επαγγελματική ομάδα και δεν το ξέρω.Δοξάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. apo ta gyro xwria dld palh ksenous tha exeis....aa ektos k an les emas pou eimaste apo edessa k apo skydra emeis eimaste metagrafes eksoterikou file den poianoume..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.