Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου-Ορφέας Ριζαρίου 0-0

Ένα ακόμα όχι και τόσο θετικό  αποτέλεσμα είχε η ομάδα μας, παραχωρώντας ισοπαλία μέσα στο γήπεδο της, στον πολύ καλό και μαχητικό Ορφέα Ριζαρίου. . Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ήταν  δυνατό  με την ομάδα να έχει  ευκαιρίες για ένα γκολ.
 Ξεκινώντας το παιχνίδι μπήκε αρκετά καλά δημιουργώντας προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος, μόλις στο 7’από τα αριστερά ο Μάτζιος βγάζει μια κάθετη μπαλιά μπροστά με αποδέκτη τον Λεμονάκη αυτός από πολύ κοντά πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Στο 40΄ο Βασιλόπουλος μετά από ένα φάουλ  λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ο τερματοφύλακας μπλοκάρει  με δυσκολία την μπάλα, κρατώντας το 0-0.
Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες κλείνουν το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τις ομάδες έντονα επιθετικές προσπαθώντας η μία να ξεκλειδώσει την άμυνα της άλλης για την επιτυχία ενός τέρματος. Η ομάδα μας κατά διαστήματα ήταν έντονα επιθετική αλλά χωρίς τελικό αποτέλεσμα. Με αυτούς τους ρυθμούς κύλισε και το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο αποτέλεσμα μοιράζοντας τους βαθμούς.
Ελπίζουμε η συνέχεια, μετά την επιστροφή και των υπολοίπων παικτών μας , να είναι διαφορετική για την ομάδα μας και να επανέλθει στους ρυθμούς και στα αποτελέσματα που της ταιριάζουν, ξεχνώντας την κακή παρένθεση των τελευταίων αγώνων.
ΣΥΝΘΕΣΗ:
ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ (Δεμίρης): Ξυλουργίδης,Τσουλφαι΄ι΄δης, Spaho,, Γιαννούλτσης, Παρτσανάκης Ουζούνης, Δεμίρης,(Καραμαριάς) , Μάτζιος, Βασιλόπουλος,,  Λεμονάκης, (Μανογλής)


























6 σχόλια:

  1. ο Σασαριδ και ο Χατζησυμεων γιατι δεν έπαιξαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως βοηθλησαμε το Ριζάρι λόγω Ματζιου κλπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai 12.42 bohthise to rizari o mantzios gt thelei na paei metagrafh ekei tou xronou.ante phgene re o kathenas oti thelei leei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμείς θέλουμε την ομαδάρα μας ψηλά από φέτος γιατί η Δοξάρα έχει καλή ομάδα!για να επιστρέψει και ο κόσμος στο γήπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. anonyme asxete ante na mazepseis kanena psilo st axyra gt i mpala nomizeis oti einai tetragoni

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.