Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Άρης Αμπελειών - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 4.

Σε  ένα ακόμη παιχνίδι αυτή η ομάδα έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες της αλλά ταυτόχρονα  ξεδίπλωσε και τις μεγάλες   αρετές αυτών των ΄΄ παιδιών΄΄ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Τίποτε δεν είναι τυχαίο στην ομάδα της Δόξας .Οργάνωση και υπομονή από τους ανθρώπους που την διοικούν, αλλά πάνω από όλα πάθος και αγάπη των ποδοσφαιριστών της για την ομάδα τους.

Στο πανέμορφο γήπεδο του Άρη Αμπελειών ταξίδεψε η Δόξα  παίζοντας με την  ομώνυμη ομάδα ,σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ,από δυο  πολύ καλές ομάδες!
Ένας αγώνας με ανατροπές αλλά και συνεχείς διακυμάνσεις στο αποτέλεσμα κυρίως στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις ομάδες να κινούνται ισορροπημένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να ψάχνουν τους διαδρόμους που θα τους φέρει στις περιοχές των ομάδων.
Η Δόξα κινούμενη περισσότερο από τις πλάγιες γραμμές της, βρέθηκε αρκετές φορές μέσα στην εστία των γηπεδούχων αλλά καμία από αυτές δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά.
Αλλά και οι γηπεδούχοι  προσπάθησαν με οργανωμένες αντεπιθέσεις  να φτάσουν και αυτοί στην περιοχή της Δόξας .
Έτσι στο 14΄ σε μια από τις επιθέσεις τους κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Δημητριάδη ,όταν ο Παπαστεργίου βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα  γράφοντας  το 1-0 για της Αμπελειές.
Η Δόξα πλέον πιέζει αρκετά τους γηπεδούχους και ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης.
Στο 29΄ μια σέντρα του Βασίλη Τσόρμπα από δεξιά  βρίσκει τον Ιωαννίδη που με δυνατό βολέ ΄΄κρεμά ΄΄  τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 31΄ η σέντρα μέσα στην περιοχή από τον Ιωαννίδη,  ο Βασίλης Τσόρμπας εκμεταλλεύεται την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα πλασάρει από κοντά και κάνει το 1-2.
Στο 37΄ σέντρα του Παπαστεργίου από αριστερά ,ο αφύλακτος Σιδώρης από πολύ κοντά κάνει το 2-2.
Στο δεύτερο μέρος έγινε εξίσου ένα πολύ καλό παιχνίδι παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε από τα μέσα του ημιχρόνου.
Συνεχή ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις δυο περιοχές των ομάδων ,με την Δόξα πιο ουσιώδη και πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της .
Στο 65΄ από τον Βασίλη Τσόρμπα η μπάλα πηγαίνει στον Γιώργο Θωμά, που με ένα δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-3.
Στο 70΄ ο Τσόλκας χάνει σημαντική ευκαιρία να αυξήσει και να κλειδώσει το σκορ ,όταν στο τετ α τετ ,αποκρούει ο τερματοφύλακας.
Στο 75΄ ο Τσόλκας βλέπει την κόκκινη κάρτα σε μια ασήμαντη αψιμαχία με αντίπαλο του ,αφήνοντας για το υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού την ομάδα με δέκα παίχτες.
Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή επιχειρώντας μακρινά γεμίσματα μέσα στην περιοχή της Δόξας  ,δεν κατάφεραν όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της.
Στο 81΄ στην αντεπίθεση ο Ουζούνης παίρνει τη μπάλα από το κέντρο, μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και αφού αποφεύγει τον αντίπαλό του, πλασάρει σωστά για το 2-4.
Στο 85΄ και οι γηπεδούχοι μένουν με δέκα παίκτες όταν ο Καρράς δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο τάκλιν στο Δημητριάδη.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή δίνει στην Δόξα άλλους τρεις βαθμούς που την εδραιώνει πλέον στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τις κατηγορίας.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας ,αλλά και στον προπονητή μας Αντώνη Σαπουντζή για αυτήν την σπουδαία νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα των Αμπελειών!


Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αργυρού ,όπως επίσης και των βοηθών του κ. Δέλλιου και Μίσκου.


 Δόξα Εξαπλατάνου (Αντώνης Σαπουντζής): Δημητριάδης, Θωμάς Λ., Κουντουράς, Ηλιάδης, Τσόρμπας Ε., Κοντακτσής, Ουζούνης, Παρτσανάκης (59΄ Θωμάς Γ.), Τσόλκας, Τσόρμπας Β., Ιωαννίδης.

















video γκολ Γιώργου θωμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.