Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Δόξα Εξαπλατάνου-Αναγέννιση Γιαννιτσών 2 - 2

Αποζημιώθηκαν  οι  φίλοι του ποδοσφαίρου που επέλεξαν να βρεθούν στο γήπεδο του Εξαπλατάνου με  δύσκολες καιρικές συνθήκες, μένοντας και παρακολουθώντας τον αγώνα της Δόξας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολύ καλό και γρήγορο ρυθμό με αρκετές φάσεις αλλά και γκολ από τις ομάδες.
Η Δόξα καλύτερη σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού έχασε αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες που θα μπορούσε να είχε ΄΄ τελειώσει΄΄ το παιχνίδι από το πρώτο μέρος του αγώνα.


Μόλις στο 5΄ ο Γιώργος Θωμάς επιχειρεί ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ.
Στο 18΄ η Δόξα χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν σε καθαρή  ανατροπή του Ιωαννίδη  μέσα στην περιοχή ,ο διαιτητής δεν διστάζει να δείξει το σημείο του πέναλτι.
Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Βασίλης Τσόρμπας, που στέλνει την μπάλα στην επάνω πλευρά το οριζόντιου δοκαριού της εστίας και καταλήγει άουτ.
Ο  νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε και στην περίπτωση της Δόξας ,πως αν δεν βάλεις την μπάλα στα δίχτυα κάποια στιγμή θα την δεχτείς εσύ.
Έτσι και στην  περίπτωση αυτή  σε μια από τις λίγες καλά οργανωμένες ευκαιρίες της Αναγέννησης  στο 24΄  ο Κιζυρίδης  στέλνει με κοντινό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας κάνοντας το 0-1.
Η ομάδα παρά το γκολ που δέχεται πιέζει την Αναγέννηση και χάνει και πάλι σημαντικές ευκαιρίες αλλά καμία δεν βρήκε τα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος τώρα η Δόξα μπαίνει στο γήπεδο αποφασισμένη πλέον να γυρίσει το παιχνίδι .
Μόλις στο 46΄ ένας εξαιρετικός συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της ,με τον Λεμονάκη αρχικά να επιχειρεί από πλάγια θέση μια σέντρα στην καρδιά της περιοχής της Αναγέννησης και  αποδέκτη τον Ιωαννίδη που με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Η Δόξα αυξάνει ακόμη περισσότερο την πίεση της στον αντίπαλο της ψάχνοντας το γκολ της ανατροπής.
Στο 60΄ άλλη μια φάση καρμπόν με την προηγούμενη, με πρωταγωνιστή αρχικά και πάλι τον Λεμονάκη τελικό όμως αποδέκτη αυτήν την φορά το κεφάλι του Βασίλη Τσόρμπα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα  γράφοντας το 2-1 για την ομάδα.
Με εκτεθειμένες  πλέον τις άμυνες τους οι ομάδων βγαίνουν αρκετά ψηλά και ψάχνουν το γκολ.Με την ομάδα να προσπαθεί να κλειδώσει το αποτέλεσμα ,αλλά και  τους φιλοξενούμενους να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Το παιχνίδι έτσι  παίρνει ένα εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δυο περιοχές των ομάδων.
Στο 74΄σε μια αντεπίθεση της Αναγέννησης και στιγμιαία αδράνεια της άμυνας μας ο Ξανθόπουλος πλασάρει τον Δημητριάδη και κάνει το 2-2, παγώνοντας τους φίλους της ομάδας.
Στα αμέσως επόμενα λεπτά στο 76΄ η Δόξα χάνει την ευκαιρία να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ όταν ο Τσόλκας στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, να αποκρούει την μπάλα.
Έτσι το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού από τον διαιτητή έφερε τις ομάδες να μοιράζονται τελικά τους βαθμούς της ισοπαλίας.
Πέραν όμως του τελικού αποτελέσματος μένουμε στην εξαιρετική εμφάνιση της!Μην ξεχνάμε πως είχε να κάνει με έναν αντίπαλο μαχητικό που ήρθε και πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό το παιχνίδι!


Αρκετά καλή η διαιτησία του κ.Ταγκαλίδη ,καλοί οι βοηθοί του κ. Αρέστη και Σταμανίκη













                                                                       video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.