Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Δόξα Μανδάλου - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 2

 Μια σημαντική εκτός έδρας νίκη πραγματοποίησε στο γήπεδο του Μανδάλου η Δόξα Εξαπλατάνου, παίζοντας με την τοπική Δόξα νικώντας την με σκορ 2-1.
Μια νίκη που της δίνη το δικαίωμα να φιγουράρει μόνη στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας!!
Ένα παιχνίδι που συνοδεύτηκε από αρκετή ένταση και σκληρά παρκαρίσματα από την πλευρά των γηπεδούχων, ένταση φυσικά που μεταδόθηκε και στην κερκίδα του γηπέδου όπου
φίλαθλοι της τοπικής ομάδος επιτέθηκαν στους φίλους της Δόξας Εξαπλατάνου, αποφθέχτηκε όμως μια πιο γενικευμένη κατάσταση καθώς επικράτησε η λογική με την συνδρομή τον ψυχραιμότερων.
Αγωνιστικά τώρα το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο σε γενικές  γραμμές ,με την Δόξα Εξαπλατάνου σαφώς καλύτερη και πάντα πιο επικίνδυνη στις επιθέσεις της.
Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε αρκετά γρήγορα μόλις στο 3΄ όταν ο Ιωαννίδης επιχείρησε  ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.
Μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου  η ομάδα πίεσε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες ,όπως αυτή του Βασίλη Τσόρμπα στο 25΄ όταν στην προσπάθεια του μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Μια χαλάρωση στο παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Εξαπλατάνου, έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ΄΄ πάρουν μέτρα΄΄ στο γήπεδο και να απειλήσουν την ομάδα.
Έτσι λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου σε μια σέντρα από τα πλάγια στην εστία της ομάδας μας και μια στιγμιαία αδράνεια έδωσε το δικαίωμα στο 41΄ στον Γκότση από πολύ κοντά να στείλει την μπάλας  στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Το δεύτερο μέρος τώρα κινήθηκε με περισσότερο πάθος και δύναμη ,με αρκετή ένταση αλλά και σκληρά παρκαρίσματα από την πλευρά των γηπεδούχων.
Η ομάδα μας μπαίνει και πάλι καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πιέζει αρκετά τους γηπεδούχους.
Οι  χαμένες ευκαιρίες διαδέχονται η μια την άλλη την μπάλα όμως να μην βρίσκει τον στόχο της.
Στο 65΄ το εξαιρετικό γέμισμα στον προωθημένο Τσόλκα, το δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων γράφοντας το 1-2.

Το Μάνδαλο με έκδηλο πλέον τον εκνευρισμό και το άγχος  του σκορ ,επιχειρεί να πάρει τον ελέγχο του παιχνιδιού παίζοντας αρκετά δυνατά αλλά και πολλές φορές σκληρά δημιουργώντας έτσι αρκετή ένταση αλλά και τραυματισμούς ποδοσφαιριστών της Δόξας.
Οι όποιες οργανωμένες ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία των φιλοξενούμενων.

Ο Παρτσανάκης στο 80΄' χάνει την ευκαιρία να κλειδώσει το αποτέλεσμα και να κάνει το 1-3 ,όταν μόνος σχεδόν μέσα στην περιοχή αδυνατεί να στήλη την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων .
Ετσι το τελικό σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού βρίσκει την ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Καλή η διαιτησία του κ. Θεολόγου ,αν και χαρίστηκε αρκετά στο πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων ,μέτριοι με λάθη οι βοηθοί κ. Μανωλάκης και Τσαλκάνης.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.