Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ολοκληρωμένη σχεδόν επιτέλους η ομάδα!


Αρκετοί και σοβαροί τραυματισμοί ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα αρκετούς ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας  μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό στην διοίκηση και τους φίλους της ομάδας, εν όψει των κρίσιμων αγώνων που απομένουν  να δώσει.
Έτσι μετά την επιστροφή την προηγούμενη αγωνιστική των: Μάντζιου και Γιόντη, ενσωματώνονται στην ομάδα και οι:
Παρτσανάκης ,Σασαρίδης και ενδεχομένως ο Λεμονάκης. Αβέβαιη κρίνεται πλέον η συμμετοχή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του Χρήστου Γιαννούλτση, καθώς ο σοβαρός του τραυματισμός τον ανάγκασε να μπει στο χειρουργείο κάνοντας επέμβαση στο γόνατο. Όλοι μας του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στην ομάδα και το γήπεδο.
Η αναβολή των αγώνων την προηγούμενης εβδομάδα και η επιστροφή των τραυματιών, έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή μας, να προετοιμάσει κατάλληλα την τακτική και το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα με σχεδόν καθημερινές προπονήσεις καθώς ακολουθούν κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια.
Μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα η ψυχολογία στην ομάδα είναι πολύ καλή, με τους ποδοσφαιριστές έτοιμους να δώσουν τα πάντα για την εκπλήρωση των στόχων της.

Προπόνηση σήμερα











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.