Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου-Δόξα Μανδάλου 2 - 2.

Με το τραγικό λάθος του διαιτητή του αγώνα κ.Ροδοβίτη στις καθυστερήσεις του αγώνα, να σφυρίξει πέναλτι σε μια φάση που είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ σε αμυντικό της Δόξας, διαμορφώθηκε το σημερινό αποτέλεσμα του αγώνα της Δόξας Εξαπλατάνου με την Δόξα Μανδάλου.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο δυνατά και αρκετά επιθετικά. Αποτέλεσμα της επιθετικής..
υπεροχής ήταν να αποφέρει και ένα γρήγορο γκολ μόλις στο 4΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Βασιλόπουλος  αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα του Μανδάλου , στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας και κάνοντας το σκορ 1-0.
Η ομάδα με τον αέρα του υπέρ της σκορ, συνεχίζει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας αρκετή  πίεση και φάσεις μέσα στα καρέ του Μανδάλου.
Ο Ντέταρη στο 8΄χάνει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όταν σε κοντινή κεφαλιά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.
Αυτό που δεν κατάφερε λίγα λεπτά νωρίτερα ο συμπαίκτης του, κατάφερε ο Μάτζιος όταν στο 16΄δέχεται την μπάλα κάθετα στην εστία του Μανδάλου και με ένα εξαιρετικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν αιφνιδιαστεί πλήρως από την εξέλιξη του αγώνα, με αποτέλεσμα οι ορισμένες αντεπιθέσεις που επιχειρούν  να δημιουργήσουν δεν έχουν καμία τύχη.
Με το σκορ να παραμένει στο 2-0 ο οι ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά με τους γηπεδούχους να δείχνουν ότι έχουν εφησυχαστεί με το υπέρ της σκορ.
Το Μάνδαλο μπαίνει πιο δυνατά και πιο αποφασισμένα στο γήπεδο και προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Κάτι που τα καταφέρνει κυρίως στο πρώτο τέταρτο δημιουργώντας προϋποθέσεις για ένα γκολ.
Έτσι λοιπόν δικαιώθηκαν όταν στο 56΄ο έμπειρος  Αναστασιάδης ,εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας και με κοντινό πλασέ κάνει το 2-1.
Από το σημείο αυτό και μετά η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου δείχνει να ξυπνά και να συνέρχεται .Ισορροπεί το παιχνίδι και βγαίνει μπροστά ,πατά περισσότερο την μπάλα και οργανώνεται πάλι σωστά δημιουργώντας επικίνδυνες και με προϋποθέσεις ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μανδάλου.
Σουτ  του Ντέταρη στο 60΄μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα περνά σύριζα από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα.
Στο 65΄πλάγια σέντρα από τα δεξιά από τον Κυριακίδη, αποδέκτης της μπάλας ο Μάτζιος κοντινό πλασέ αυτή καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα.
Στο 75΄ εκτέλεση φάουλ   από τον Ντέταρη έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα μόλις άουτ.
Με μια μεγάλη ευκαιρία που θα είχε κλειδώσει πλέον το αποτέλεσμα δημιουργήθηκε στο 82΄,όταν ο Ντέταρη παίρνει την μπάλα από τα πλάγια δεξιά σπάζοντας την κάθετα ,ο ερχόμενος Μάτζιος με χλιαρό πλασέ μπροστά από την εστία μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
Και εκεί που όλοι περίμεναν το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, στο τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων στο 90΄+3΄, σε μια αντεπίθεση των ποδοσφαιριστών του Μανδάλου έρχεται η απόλυτη ανατροπή  του παιχνιδιού. Ο διαιτητής βλέπει ανατροπή ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων δείχνοντας το σημείο του πέναλτι, παράβαση που δεν καταλόγισε όμως στο ξεκίνημα της φάσης με το καθαρό επιθετικό φάουλ του ποδοσφαιριστή. Απόφαση που και ο ίδιος έδειχνε σαστισμένος όταν την συνειδητοποίησε.
Το  πέναλτι ανέλαβε να το εκτέλεση ο Καραφουλίδης ,που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2.
 Σκορ με το οποίο ο διαιτητής σφύριξε και την λήξη του παιχνιδιού και τις ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.
Το αποτέλεσμα αυτό σίγουρα δεν βοήθα καμία από τις δυο ομάδες, κυρίως όμως την ομάδα μας καθώς την δυσκολεύει ακόμη περισσότερο στο κυνήγι της αποφυγής των αγώνων  play out.
Παρά τα πολλά χτυπήματα που δέχεται από πολλές πλευρές η ομάδα, κυρίως με τέτοιου είδους διαιτησίες, αποδεικνύει σε όλους ότι πατά γερά στα πόδια της και δεν θα χαριστεί σε κανέναν . Θα πρέπει επιτέλους οι υπεύθυνοι αυτής της καταστάσεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σεβαστούν τον αγώνα που δίνουν όλες οι ομάδες στο να μπορούν να αντιμετωπίζουν  τα πολλά τους προβλήματα.

Πολύ μέτρια με σφυρίγματα που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα η διαιτησία του κ.ΡΟΔΟΒΙΤΗ καλή οι βοηθοί κ.ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ και ΜΙΣΚΟΣ. 


















6 σχόλια:

  1. δεν μας φταίει κανεις! ο ματζιος εχασε απιστευτα γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. de ftaei o matzios h o kathe matzios alla oloi mazi t xanoume oloi mazi t vazoume,,mia omada eimaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καποιοι καναν καλά τη δουλειά τους .καποιοι όχι.και καποιοι δεν παιξαμε καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. egw exw tn mama s apo KONTAA k tn KRATO GERAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ρε Αναστασιάδη παικταρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.