Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Όλυμπος Αψάλου -Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 2.

Μια μεγάλη και σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα της Δόξας μέσα στο γήπεδο της Αψάλου.
Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα η δύναμη και το πάθος των ομάδων για την νίκη, καθώς το βαθμολογικό ενδιαφέρον και των δυο ήταν αρκετά μεγάλο .Η εξέλιξη του αγώνα πρόσφερε ένα σπουδαίο θέαμα στους πολλούς  φίλους του ποδοσφαίρου, κρατώντας μέχρι και το τελευταίο λεπτό αμείωτο το ενδιαφέρον  για το τελικό αποτέλεσμα .
Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με την Δόξα να..
..σκοράρει από τα ΄΄ αποδυτήρια ΄΄, μόλις στο 1΄μετά από μια σέντρα από τα αριστερά στην καρδία της μικρής περιοχής από τον Κουτρούμπαλο, ο Αθανασίου(Ντέταρη)με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Πάρα το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι  βγαίνουν μπροστά και με οργανωμένες αντεπιθέσεις προσπαθούν να απειλήσουν την εστία της Δόξας. H ευκαιρία που τους  δόθηκε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα ήταν το πέναλτι που κέρδισαν στο 12΄,όταν στην εκτέλεση του απόκρουσε  σωτήρια ο τερματοφύλακας Δημητριάδης. Η  Άψαλος συνεχίζει να πιέζει αλλά η σωστή όμως διάταξη της αμυντικής γραμμής της ομάδας δεν δίνει κανένα περιθώριο για να απειληθεί σοβαρά.
Παρόλα αυτά η Δόξα προσπαθεί και δείχνει πώς δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το παιχνίδι να χαθεί από τον έλεγχο της.
Έτσι στο 15΄μετά από ένα πολύ καλό συνδυασμό των παικτών της , ο Βασιλόπουλος βγάζει μια εξαιρετική πάσα στον προωθημένο Κυριακίδη που με ένα δυνατό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Αψάλου διαμορφώνοντας το σκορ στο 0-2,μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παιχτών και φιλάθλων της ομάδας.
Ο αγώνας από το σημείο αυτό και μετά γίνετε ακόμη πιο δυνατός με πολλές φορές αρκετά μαρκαρίσματα να είναι αρκετά δυνατά. Με το σκορ να είναι  πλέον πιο βαρύ για τους γηπεδούχους, πιέζουν αρκετά και αποκτούν την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας ασφυκτική πίεση μέσα στα καρέ της Δόξας ,χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Με ευκαιρία που θα μπορούσε να είχε κλειδώσει το σκορ δημιουργήθηκε στην εστία των γηπεδούχων, όταν ο Αθανασίου στο 40΄βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, κάνοντας ένα δυνατό πλασέ στέλνει την μπάλα μόλις σύριζα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.
Λίγο πριν τη εκπνοή του ημιχρόνου ο Γεωργιάδης δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα, αφήνοντας έτσι την ομάδα με δέκα παίχτες για όλο το δεύτερο μέρος  του παιχνιδιού.
Το δεύτερο μέρος ήταν εξίσου δυνατό, με συνεχείς εναλλαγές της μπάλας στις δυο εστίες των ομάδων, με κύριο χαρακτηριστικό τις χαμένες ευκαιρίες.
Οι γηπεδούχοι με σαφή πλεονέκτημα την αριθμητικοί τους υπεροχή, πιέζουν αρκετά και χάνουν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν.
Από την πλευρά της η Δόξα και αυτή χάνει σημαντικότερες ευκαιρίες και θα  μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι από πολύ νωρίς.
Ο Μάτζιος μόλις στο 50΄σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα μόλις άουτ και με τον ίδιο παίχτη στο 55΄τετ α τετ με τον τερματοφύλακα ,κόβεται τελευταία στιγμή από τον αμυντικό.
Στο 75΄η μπάλα δεν κάνει το χατίρι στο Κυριακίδη να καταλήξει στα δίχτυα βρίσκοντας το κάθετο δοκάρι της εστίας ,μετά από ένα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Αψάλου.  
Όταν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες για γκολ σίγουρα η μπάλα κάποια στιγμή θα σε τιμωρήσει.
Έτσι και έγινε όταν σε εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά από τους γηπεδούχους, στο 83΄ο προωθημένος και αφύλακτος  Καραισαρίδης μέσα από την μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας μειώνοντας το σκορ σε 1-2.
Και στην εκπνοή σχεδόν του παιχνιδιού στο 89΄ο Ανδριανόπουλος χάνει άλλο ένα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει την μπάλα.
Το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού, δίνει στην ομάδα μας ένα σπουδαίο τρίποντο για την συνέχιση της πορείας και την αποφυγή των αγώνων play out,κερδίζοντας ένα πολύ καλό, βάση της σημερινής απόδοσης αντίπαλο.
Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την νίκη ,πρώτα στον προπονητή μας Δήμο Αγγελάκη και δεύτερο σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν !!  

Kαλή με ορισμένα λάθη που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα η διαιτησία του κ.
ΤΟΜΙΔΗ, επίσης καλή και οι βοηθοί κ. ΖΙΩΓΛΗΣ- ΚΟΥΠΑΝΤΣΗΣ

   Δόξα Εξαπλατάνου:ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ:Δημητριάδης,Σπάχο,Μανίσης Κυριακίδης,Μάτζιος,(60΄Τσουλφαϊδης Κ)Αθανασίου,(75΄Ανδριανόπουλος)Νάτσκος,Γεωργιάδης(,Κουτρούμπαλος,(65΄Δημητρίου Δ.),Γιόντης,Βασιλόπουλος.







                  VIDEO




3 σχόλια:

  1. sugxarhthria st proponiti k se ola t paidia gia t nikh pou phran k agonistikan k olokliro hmixrono me 10 paixtes,,k sugxarhthria k st termatofulaka pou kratise t skor me tis epembaseis tou,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλα μπραβο στα παιδια στο προπονητη στον πετροπουλο και στον τασο ελπιζουμε να δουμε και αλλους τετοιους αγωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.