Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Μ. Αλεξ. Εσωβάλτων - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 5.

 Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο η Δόξα συνέτριψε με σκορ 5-2  την  αξιόμαχη ομάδα τον Εσωβάλτων μέσα στο γήπεδο της.
Ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Δόξα σαφώς καλύτερη , μπήκε στο γήπεδο δυνατά και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα πίεσε  τον αντίπαλο της μέσα στην περιοχή του και δημιούργησε πολύ γρήγορα σημαντικές ευκαιρίες για γκολ .
Η μια ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη για την ομάδα μας , την  μπάλα όμως να μην της κάνει το χατίρι να καταλήγει στα δίχτυα του αντιπάλου της.
Τελικά όμως στο 27΄ η μπάλα βρήκε τον σωστό της δρόμο και κατέληξε στα δίχτυα με γκολ του  Χότζιας από κοντά και γυριστή κεφαλιά να κάνει το 0-1.
Και ακόμη πριν καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της Δόξας από το πρώτο γκολ, έρχεται ένα δεύτερο στο 30΄ και πάλι από τον Χότζια που με δυνατό σουτ θα κάνει τα 0-2.
Η ομάδα μετά και το δεύτερο γκολ δείχνει να εφησυχάζει και να χάνει την αυτοσυγκέντρωση της στο παιχνίδι ,κάτι που εκμεταλλεύονται οι γηπεδούχοι που δεν σταμάτησαν να προσπαθούν να κερδίσουν κάτι από αυτόν τον αγώνα.
Έτσι ίσως στην μοναδική μέχρι εκείνη στιγμή οργανωμένη προσπάθεια τους, στο 35΄ θα καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας μειώνοντας το σκορ σε 1-2 με γκολ του Πάρδα.
Στο δεύτερο μέρος τώρα καθολική ήταν η υπεροχή της Δόξας σε όλο το ημίχρονο, το ελέγχει και  πιέζει τον αντίπαλο της εγκλωβίζοντας τον  μέσα στην περιοχή του.
Στο 59΄ ο Λεμονάκης με δυνατό σουτ θα κάνει το 1-3 .
Στο 62΄ και πάλι ο Λεμονάκης  με ένα εκπληκτικό γκολ σε εκτέλεση ,με ανάποδο ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή ,θα κάνει το 1-4.
Και στο 71΄ ο Χότζια θα ολοκληρώσει την ωραία προσπάθεια της ομάδας ,θα πετύχει με κεφαλιά το τρίτο προσωπικό του γκολ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 1-5.
Οι φιλοξενούμενοι παρά το βαρύ σκορ δείχνουν μια αξιοζήλευτη προσπάθεια ψάχνοντας την ευκαιρία ώστε να μειώσουν το σκορ.
Τελικά λίγα λεπτά πριν τη εκπνοή του παιχνιδιού, σε μια συνεχόμενη φάση μέσα στην περιοχή  της Δόξας με σουτ και αποκρούσεις , η μπάλα θα βρει σε χέρι αμυντικού με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Έτσι στο 85΄ η εκτέλεση από τον  Τσουλάνι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας το σκορ 2-5.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δίνει την νίκη στην Δόξα και φυσικά τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της.
Αξίζουν ευχαριστήρια σε όλα τα παιδιά για την πολύ καλή εμφάνιση τους, αλλά  φυσικά και στον προπονητή μας  Γιάννη Τσαμαρδό!!!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Δαργινίδη καθώς και των βοηθών του κ. Αποστολούδα και Κόλλιο.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.