Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Δόξα Εξαπλατάνου - Όλυμπος Αψάλου 2 - 1

Με σκορ 2-1 πήρε τελικά το παιχνίδι η Δόξα Εξαπλατάνου, στον αγώνα που έδωσε μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την ομάδα του Όλυμπου Αψάλου.
Ο κακός αγωνιστικός χώρος  λόγω της συνεχόμενης βροχής που έπεφτε τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού που δυσκόλευε σημαντικά τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών, αλλά και  η ασφυκτική αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων, ήταν η αιτία που δυσκόλεψε την Δόξα ώστε να βρει γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Έλεγχε το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου και  παρά την πίεση που άσκησε στον αντίπαλο της δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και αυτή δυνατά στο παιχνίδι έπαιξαν κυρίως αμυντικά, προσπάθησαν για κάτι καλύτερο αλλά μέχρι εκεί ,έδειξαν να μην μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Δημητριάδη.
Έτσι το πρώτο μέρος τελείωσε με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο τώρα η Δόξα μπαίνει και πάλι καλύτερα στο γήπεδο , δείχνει όμως τώρα πιο αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι.
Έχει την κατοχή της μπάλας και πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο της μέσα στην περιοχή του.
Τελικά η πίεση έφερε και αποτέλεσμα στο 55΄ με τον Παπαδόπουλο να ανοίγει το σκορ ,γράφοντας το 1-0 για την ομάδα.
Και ακόμη πριν καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του πρώτου τέρματος για την Δόξα, ο Λεμονάκης θα ΄΄ κλειδώσει ΄΄το αποτέλεσμα κάνοντας στο 56΄ το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι μετά και το δεύτερο γκολ που δέχονται προσπαθούν να βγουν μπροστά ώστε να πετύχουν το γκολ που θα τους βάλει και πάλι στο παιχνίδι.
Έτσι σε μια ανύποπτη φάση ο Σιδηρόπουλος στο 61΄  θα μειώσει σε 2-1.
Το παιχνίδι πλέον παίρνει γρηγορότερο ρυθμό ,γίνεται ακόμη πιο δυνατό, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να φτάσουν στην περιοχή της Δόξας παίζοντας πολλές φορές αρκετά σκληρά, με συνέπεια τον τραυματισμό ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.
Η  όλη ένταση έφερε και τις αδικαιολόγητες  πολλές φορές διαμαρτυρίες των ανθρώπων του πάγκου της Αψάλου προς τον διαιτητή και στους βοηθούς ,αναγκάζοντας έτσι  τον διαιτητή να αποβάλει από τον πάγκο της ομάδας τους τον προπονητή και έναν παράγοντα της. Και σαν μην έφτανε αυτό ,διαπληκτίστηκαν  έντονα με άνθρωπο της διοίκησης της Δόξας που προσπάθησε να τους οδηγήσει έξω από τον αγωνιστικό χώρο εκτελώντας την εντολή του διαιτητή ,θυμίζοντας νοοτροπίες άλλων εποχών..
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια ,δίνοντας έτσι και τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Δόξας!!
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Καρατζά καθώς και των βοηθών του κ. Δεμερτζή και Μιχαηλίδη. 



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.