Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Δόξα Εξαπλατάνου - Α.Σ. Πρόμαχοι 1 - 1.

Ισόπαλο και σκορ 1-1 τελείωσε το τοπικό ντέρμπι της Αλμωπίας μεταξύ της Δόξας και την ομάδα των Προμάχων
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε περισσότερο την απόδοση των ποδοσφαιριστών, παρόλα αυτά το παιχνίδι είχε πολύ πάθος και δύναμη δίνοντας την πραγματική αίσθηση του ντέρμπι.
Το ξεκίνημα ήταν καλύτερο για την Δόξα που μπήκε στο γήπεδο πιο οργανωμένη αγωνιστικά και από πολύ νωρίς πίεσε τον αντίπαλο της αρκετά ψηλά για ένα γκολ.
Χαμένες ευκαιρίες για την Δόξα κάτι που έδινε την αίσθηση πως το γκολ δεν θα αργούσε να έρθει
Στο 19΄ τελικά ήρθε το γκολ για την ομάδα σπάζοντας την πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη των Προμάχων, στην εκτέλεση φάουλ  ο Παπαδόπουλος από κοντά θα κάνει το 1-0.
Η Δόξα συνεχίζει νια ελέγχει το παιχνίδι ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι στημένοι περισσότερο αμυντικά προσπάθησαν με μακρινά γεμίσματα και στημένες φάσης  να βρουν τους επιθετικούς τους  μέσα στην περιοχή ,αλλά οι όποιες προσπάθειες τους δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Δημητριάδη.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ακόμη καλύτερο , δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και συνεχές ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις περιοχές των ομάδων με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες.
Οι φιλοξενούμενοι πιο ισορροπημένοι στο δεύτερο μέρος ψάχνουν την ευκαιρία που θα τους φέρει κοντά στην ισοφάριση.
Στο 57΄  αυτό που δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να στείλουν δηλαδή την μπάλα στα δίχτυα, το κατάφερε ένας δικός μας ο Ελευθεριάδης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα για κακή του τύχη την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1.
Η συνέχεια για τις ομάδες ήταν να προσπαθούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε την νίκη και έτσι έμειναν να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας.
Η ομάδα έδειξε πολύ καλή αγωνιστική τακτική κυρίως στο πρώτο μέρος, πιστεύουμε πως αν ήταν πιο προσεκτική στις τελικές της προσπάθειες θα μπορούσε να πάρει και το παιχνίδι.
Την επόμενη αγωνιστική ξεκινά ο δεύτερος γύρος, πρέπει να αναλογιστούμε και να προσπαθήσουμε να σκαρφαλώσουμε και πάλι σε καλύτερες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αργυρού καθώς και των βοηθών του κ. Πίλτση και Τσαλγίνη.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.