Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Δόξα Μανδάλου - Δόξα Εξαπλατάνου 4 - 1.

Μετά την ανάπαυλα του πρωταθλήματος την προηγούμενη βδομάδα ,οι ομάδες μπήκαν ξανά στον ρυθμό των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.
Η ομάδα μας ξεκίνησε πηγαίνοντας στο γήπεδο του Μανδάλου αντιμετωπίζοντας την φορμαρισμένη αυτό το διάστημα Δόξα.
Εμείς σαφώς επηρεασμένοι από την διακοπή, μπήκαμε στο αγωνιστικό χώρο χωρίς πάθος και διάθεση, αλλά και απείθαρχοι στο παιχνίδι ,με συνέπεια να δώσει χώρους στον αντίπαλο της ώστε να την πιέσει αρκετά μέσα στην περιοχή της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο γήπεδο και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξαν τις διαθέσεις του για το παιχνίδι. Πίεσαν την ομάδα μας σε όλο το γήπεδο και έψαξαν το γρήγορο γκολ.
Έτσι φυσικά και έγινε, μόλις στο 4΄ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ, μετά από αδράνεια της άμυνας μας ο Κουτρούμπαλος από κοντά θα κάνει το 1-0
Η ομάδα προσπαθεί να συνέλθει και να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά οι όποιες ευκαιρίες που προσπάθησε να δημιουργήσει στην αντίπαλη εστία δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.
Στο 14΄ και ενώ έχει γίνει φάουλ στον Οξούζογλου σε διεκδίκηση της μπάλα ,ο διαιτητής  δεν καταλογίζει τίποτα αφήνοντας την φάση, με συνέπεια ο Πίττας να δεχτεί την μπάλα μέσα στην περιοχή και να κάνει το 2-0.
Στο 20΄ ο Αναστασιάδης θα κάνει το 3-0
Και στο 36΄ ο Τσιλογλανίδης θα σφραγίσει από το πρώτο ημίχρονο την νίκη του Μανδάλου κάνοντας το 4-0.
Στο δεύτερο μέρος έγινε ένα πιο ισορροπημένο παιχνίδι συγκριτικά με το πρώτο.
Η ομάδα μας μπαίνει καλύτερα και πιο αποφασισμένα στο γήπεδο και δείχνει στον αντίπαλο της ότι το σκορ τουλάχιστον την αδικεί συγκριτικά με τις δυνατότητες της .
Γίνεται ένα καλό δεύτερο ημίχρονο με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δυο περιοχές των ομάδων και ταυτόχρονα να χάνονται και από τις δυο σημαντικές ευκαιρίες μέσα στις περιοχές.
Η ομάδα μας πίεσε έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ, μέχρι που ΄τελικα θα τα καταφέρει στο 82΄ με τον Τσικνίδη θα πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο γκολ ,όταν δέχεται την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και ενώ αυτή είναι ακόμη στο αέρα θα πιάσει ένα δυνατό σουτ που θα ΄΄κρεμάσει΄΄ τον τερματοφύλακα του Μανδάλου, στέλνοντας την στα δίχτυα για το 4-1.
Έτσι το δίκαιο 4-1 ήταν και το τελικό σκορ που ο διαιτητής της αναμέτρησης έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια.
Το βαρύ τελικά αποτέλεσμα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα από την ομάδα μας και να κοιτάξει πλέον το επόμενο της παιχνίδι.
Υ.Γ.
Ευχάριστη νότα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ήταν η ανθοδέσμη που πρόσφερε η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Μανδάλου στον προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Τσαμαρδό για την μεγάλη  προσφορά του στον σύλλογο.

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ.Γιουμαντζίδη,καθώς και των βοηθών του κ. Καραγιάννη και Ζγούρου.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.