Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Δόξα Εξαπλατάνου - Ακρίτας Σωσάνδρας 1 - 0.

Μια σπουδαία αναμέτρηση που κράτησε την αγωνία των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο του Εξαπλατάνου,παρακολουθώντας το παιχνίδι της Δόξας με αντίπαλο την αξιόλογη ομάδα του Ακρίτα Σωσάνδρας σε ένα παιχνίδι που  κρίθηκε  τελικά στην εκπνοή του παιχνιδιού.
Ένα πραγματικά  τοπικό ντέρμπι, με τις ομάδες να μπαίνουν στο γήπεδο με πολύ πάθος και δύναμη,
αποφασισμένες για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν στα πρώτα λεπτά να έχουν μια ελαφρά υπεροχή που σταδιακά όμως ισορροπήθηκε από την ομάδα μας.
Γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι από τις ομάδες με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις περιοχές της κάθε μιας.
Η Δόξα δείχνει πιο επικίνδυνη στις οργανωμένες επιθέσεις απειλώντας περισσότερο και πιο οργανωμένα τον αντίπαλο της.
Στο 19΄ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ ,όταν η  σέντρα του Ντόκαρη από τα πλάγια βρίσκει τον Παπαδόπουλο μέσα στην μικρή περιοχή, την κεφαλιά του διώχνει ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας της Σωσάνδρας.
Η Δόξα συνεχίζει να πιέζει τον αντίπαλο της μέσα στην περιοχή του χάνοντας και άλλες  σημαντικές ευκαιρίες με τους Λεμονάκη και Παπαδόπουλο που δεν καταφέρνουν όμως τελικά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιες προϋποθέσεις ώστε να φτάσουν στην περιοχή της Δόξας, κυρίως από τις πλάγιες γραμμές της, ή με κάποια σουτ έξω από την περιοχή που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα την εστία του Δημητριάδη.
Έτσι το παιχνίδι κύλισε με το πρώτο μέρος να μην έχουμε κάποιο γκολ για τις ομάδες .
Στο δεύτερο μέρος έγινε εξίσου ένα καλό παιχνίδι με τις ομάδες να κυνηγούν μέχρι το τελευταίο λεπτό το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα στο σκορ .
Η Δόξα ξεκινά καλύτερα το ημίχρονο εγκλωβίζει τον αντίπαλο της στην περιοχή του, προσπαθώντας να βρει τους διαδρόμους ώστε να διασπάσει την αμυντική διάταξη του. Μόλις στο 50΄ ο Μποζίνης χάνει την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν το πλασέ του μέσα από την περιοχή διώχνει και πάλι ο τερματοφύλακας σώζοντας για μια ακόμη φορά την ομάδα του.
Στο 60΄ σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα διώχνεται από τους αμυντικούς μπροστά από την γραμμή της εστίας.
Στο 70΄ σουτ από τον Ελευθεριάδης μέσα από την μικρή περιοχή, αποκρούει ο τερματοφύλακας και στην συνέχεια να διώχνεται η μπάλα μακριά από του αμυντικούς.
Και στο 89΄ έρχεται τελικά η λύτρωση και η ανταμοιβή για την ομάδα της Δόξας, σε μια συνεχόμενη φάση μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Αρχικά με εκτέλεση φάουλ από μακριά η κεφαλιά του Λεμονάκή, η μπάλα πηγαίνει στον Μποζίνη που επιχειρεί σουτ, η μπάλα κοντράρει σε κεφάλι αμυνόμενου και τελικά τον Κοντακτσή από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από όλους.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το αρχικό σοκ στην εκπνοή του παιχνιδιού προσπαθούν στα τελευταία λεπτά να καταφέρουν κάτι ,πιέζουν μπροστά και τελικά χάνουν  ίσως την σημαντικότερη ευκαιρία τους στο παιχνίδι, όταν η μπάλα πηγαίνει στον Παρτσανάκη, το σουτ μέσα από την περιοχή μπλοκάρει σωτήρια ο Δημητριάδης.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή δίνει μια σημαντική νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς στην Δόξα που την κρατά σταθερά μέσα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας.

  Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γιάγκου καθώς και των βοηθών του κ.Κουπαράνη και Αποστολούδα.



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.