Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Δόξα Μαυροβουνίου - Δόξα Εξαπλατάνου 3 - 0

Με σκορ 3-0 έχασε η ομάδα μας παίζοντας εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Μαυροβούνι.
Ένα αποτέλεσμα δίκαιο θεωρητικά με τους γηπεδούχους να διαθέτουν ένα καλό roster, με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που έδειξαν να ξέρουν να διαχειρίζονται ανάλογα παιχνίδια.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού πιέζοντας  την ομάδα μας αρκετά ψηλά ψάχνοντας ταυτόχρονα και το γρήγορο γκολ.

Στο 10΄ ο Δημητριάδης εκτελεί ελεύθερο σουτ από την εστία του ,η μπάλα δεν απομακρύνεται αρκετά πηγαίνει σε αντίπαλο και συγκεκριμένα στον Ρέτζια που με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την επιθετική τους τακτική και προσπαθούν να βάλουν ένα ακόμη γκολ ώστε να ελέγχουν καλύτερα την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Η ομάδα μας χωρίς ιδιαίτερο πάθος και με πολλά ατομικά λάθη, προσπαθεί να βρει τον ρυθμό της ώστε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ενός τέρματος , οι όποιες όμως προσπάθειες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα
Σε εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που δεν σταμάτησαν να ψάχνουν το δεύτερο γκολ, που τελικά το πετυχαίνουν στο 30΄όταν σε μια σέντρα από τα πλάγια, ο Καρυπίδης με κοντινό πλασέ θα κάνει το 2-0 ,σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο τώρα γίνεται ένα πιο ισορροπημένο παιχνίδι με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δυο περιοχές και να χάνονται σημαντικές ευκαιρίες από τις ομάδες.
Η ομάδα μας στέκεται καλύτερα στο γήπεδο συγκριτικά με το πρώτο μέρος και ψάχνει το γκολ που θα την βάλει και πάλι στο παιχνίδι .
Στο 65΄ ο Λεμονάκης χάνει σημαντική ευκαιρία για να μειώσει το σκορ όταν βγαίνει μπροστά με καλές προϋποθέσεις, το σουτ όμως που επιχειρεί από το ύψος της περιοχής η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
Στο 70΄ ο Αδραμάνης μετά από σέντρα από τα πλάγια θα βρεθεί σχεδόν μόνος μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, το αδύναμο όμως σουτ θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
Και ενώ η  ομάδα έχει βγει μπροστά και ψάχνει το γκολ, στο 80΄ οι γηπεδούχοι κλειδώνουν οριστικά το αποτέλεσμα πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ και το 3-0 με τον Γκότση.
Το τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή θα στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια για την λήξη του παιχνιδιού ,με τους  γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς που τους κρατά ζωντανούς στην διεκδίκηση της κορυφής.
Όσο για εμάς συνεχίζουμε να κοιτάμε όλοι μπροστά χτίζοντας με υπομονή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει!!! 

Πολύ καλή η διαιτησία του .Καρατζά, καθώς και των βοηθών του κ. Μανωλάκη και Τσαλγίνη.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.