Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Δόξα Εξαπλατάνου - Νίκη Καλής 2 - 0.


Μια ακόμη σπουδαία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα της  Δόξα Εξαπλατάνου,  διαψεύδοντας τουλάχιστον μέχρι τώρα, τις προβλέψεις ορισμένων για την τύχη της στο φετινό πρωτάθλημα.
Ήταν μια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως αυτή της Καλής, που αν και πίσω στο σκορ από το πρώτο μέρος με δυο μηδέν , κυνήγησε μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα ώστε να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Ένας αγώνας  που ξεκίνησε πολύ δυνατά και από τις δυο ομάδας ,με αρχικό στόχο τον ελέγχο του παιχνιδιού, αλλά φυσικά και του γρήγορο γκολ.
Η Δόξα σταδιακά δείχνει να ελέγχει το παιχνίδι και βγαίνει μπροστά με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή της Καλής πιέζοντας την αρκετά ψηλά.
Στο 14΄ ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της Δόξας ,με Κονταξή και Μποζίνη να γυρνά από τα πλάγια την μπάλα στην περιοχή της Καλής με τελικό αποδέκτη τον Λεμονάκη που από κοντά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.
Η Δόξα ελέγχει το παιχνίδι και ζητά το δεύτερο γκολ ,ωραίοι συνδυασμοί και χαμένες ευκαιρίες από τους Παπαδόπουλου και Λεμονάκη ,αλλά και ένα συνεχές ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις περιοχές ,είναι το σκηνικό στα επόμενα λεπτά του αγώνα.
Στο 34΄  τελικά το δυνατό σουτ του Μποζίνη από το ύψος της μεγάλης περιοχή ,θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας  το 2-0 για την Δόξα.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην συνέχεια στο παιχνίδι έχασαν κάποιες ευκαιρίες αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι θετικό.
Το δεύτερο μέρος ξεκινά εξίσου πολύ καλά από τις ομάδες .Γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και ένα συνεχή ανεβοκατέβασμα της στις περιοχές των ομάδων ,με συνέπεια και τις  αρκετές  χαμένες κλασικές ευκαιρίες .
Στο 55΄ το σουτ του Λεμονάκη η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ  από το κάθετο δοκάρι της εστίας.
 Σταδιακά η Καλή ελέγχει περισσότερο το παιχνίδι και πιέζει αρκετά την Δόξα για να μειώσει το σκορ.
Στο 70΄ ένα δυνατό  σουτ η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Δημητριάδη και εν συνέχεια θα διωχθεί από τους αμυντικούς της Δόξας.
Στο 85΄ χάνεται άλλη μια κλασική ευκαιρία αυτήν την φορά για την Δόξα, όταν σε μια οργανωμένη αντεπίθεση της από τα πλάγια ,η σέντρα του Χότζια και αποδέκτη τον Ελευθεριάδη που μόνος μέσα στην μικρή περιοχή, το πλασέ του αποκρούει προσωρινά ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο ίδιος με δεύτερη προσπάθεια θα στείλει την μπάλα πάνω από την εστία.
Το τελικό 2-0 ήταν και το αποτέλεσμα που ο διαιτητής έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια σφυρίζοντας την λήξη του παιχνιδιού.
Μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα όπως αυτή της Καλής, κρατά την Δόξα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας!!!  
Υ.Γ.
Μετά το παιχνίδι η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Βαμβακά Φ. καθώς και των βοηθών του κ. Χατζηλιόντα και Μανωλάκη.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.