Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 1.

Μύρισαν βαθμούς αλλά και εντυπώσεις οι ομάδες  στο παιχνίδι που έγινε στα Γιαννιτσά μεταξύ της Αναγέννησης και της Δόξας Εξαπλατάνου.
Ένας αρκετά καλός αγώνας με πολύ πάθος και αρκετές φάσεις στις περιοχές από δυο ομάδες που πλαισιωμένες κυρίως από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές  έδειξαν με την απόδοσή τους   ότι το μέλλον τους ανήκει.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις ομάδες στα πρώτα λεπτά να ψάχνουν να πάρουν ΄΄γήπεδο ΄΄ ώστε να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα.

Η Δόξα δείχνει σταδιακά να παίρνει τον ελέγχο του παιχνιδιού και να βγαίνει με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή των γηπεδούχων.
Στο 20΄ η εξαιρετική προσπάθεια του Λεμονάκη να ΄΄σκορπά΄΄ την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων και να στέλνει με δυνατό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Η Δόξα συνεχίζει να πιέζει ψάχνοντας ένα ακόμη γκολ ,ατομική προσπάθεια και πάλι του Λεμονάκη ,η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
Οι γηπεδούχοι προσπαθούν και ισορροπούν σταδιακά το παιχνίδι ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, οι όποιες όμως προσπάθειες τους δεν καρποφόρησαν.
Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση μπαίνει καλύτερα και πιο πιεστικά στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας την Δόξα αρκετά ψηλά  ,που στημένη όμως  εξαιρετικά αμυντικά αποτρέπει τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στην περιοχή της.
Στο 66΄ μια από αυτές τελικά θα βρει τον στόχο της όταν σε ένα γέμισμα μέσα στην περιοχή δημιουργείται αναστάτωση με σουτ και αποκρούσεις ,τελικά ο  Κοκκινίδης από κοντά με δυνατό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1.
Ο αγώνας συνεχίζει να έχει πολύ καλό και γρήγορο ρυθμό με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δυο περιοχές των ομάδων.
Λίγα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Λεμονάκης είχε την ευκαιρία να ΄΄ κλέψει ΄΄ τους βαθμούς της νίκης όταν μέσα από την περιοχή πλάσαρε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων  ,με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι να πάει στα δίχτυα αλλά να ΄΄γλύψει ΄΄ το κάθετο δοκάρι  της εστίας ,καταλήγοντας άουτ.
Το τελικό 1-1 ίσως και να είναι και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι αν κρίνουμε με βάση τις ευκαιρίες και των δυο ομάδων.

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ.Τρυψιάνη ,καθώς και των βοηθών του κ.Πίλτση και Βλαδίκα. 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.