Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Δόξα Μελισσίου - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 0

Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις νικηφόρες αγωνιστικές γνώρισε η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου ,παίζοντας  μέσα στο γήπεδο της Δόξας Μελισσίου χάνοντας δύσκολα με ένα γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 80΄.
Ένα παιχνίδι που κύλησε κυρίως αμυντικά και χωρίς τις μεγάλες φάσεις στις εστίες των ομάδων ,με εξαίρεση δυο τρεις σημαντικές ευκαιρίες των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος με τους Νορσάτζε και Ρομάντζη, να μην μπορούν να τις εκμεταλλευτούν κατάλληλα.

Οι γηπεδούχοι έχοντας την  κατοχή της μπάλας μέσα στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν να πιέσουν την ομάδα μας  αρκετά ψηλά,στημένη όμως πολύ καλά αμυντικά αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο την πίεση των γηπεδούχων.
Σταδιακά και από τα μέσα του ημιχρόνου η ομάδα ισορροπεί το παιχνίδι και βγαίνει και αυτή με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή του Μελισσίου.
Εμφανή όμως η απουσία  του επιθετικού της Αντώνη Λεμονάκη,με την ομάδα να συναντά  μια σχετική δυσκολία στην ολοκλήρωση της τελικής προσπάθειας.
Στο δεύτερο μέρος δεν αλλάζει  σημαντικά η ροή του παιχνιδιού, οι ομάδες κινούνται περισσότερο στην περιοχή του κέντρου με  ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις περιοχές, χωρίς να δημιουργούνται οι μεγάλες ευκαιρίες .
Και ενώ ο αγώνας οδεύει προς την λήξη του και τις ομάδες να αποδέχονται το 0-0 ,στο 80΄ μια φάση από το πουθενά και ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος, η σέντρα από τα πλάγια οι διαδοχικές κεφαλιές και τελικά ο Σερέτης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο εναπομείναντα πλέον χρόνο η ομάδα βγαίνει να πιέσει ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.
Στο 85΄ χάνεται σημαντική ευκαιρία όταν μια κάθετη συρτή σέντρα από τα πλάγια στην καρδία της περιοχής του Μελισσίου, ο Μποζίνης δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού από τον διαιτητή δίνει στο Μελίσσι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης και ταυτόχρονα το δικαίωμα να σπρώξει την ομάδα μας από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας.
Το έχουμε αποδείξει ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο, πατάμε πλέον  γερά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι!!!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Ατζαμιδάκη,καθώς και των βοηθών του κ.Μίσκου και Τσαλγίνη. 





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.