Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Δόξα Εξαπλατάνου - Δόξα Π. Μυλοτόπου 6 - 1.

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και  μόνη στην κορυφή ,είναι το αποτέλεσμα της μέχρι τώρα πορείας της Δόξας Εξαπλατάνου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας .
Σίγουρα είναι μια ηθική ικανοποίηση για όλους όσους  πίστεψαν σε αυτήν την προσπάθεια και φυσικά σε όλα αυτά τα παιδιά, έχουμε όμως ακόμη μπροστά μας πολύ δρόμο ,είμαστε συνειδητοποιημένοι με την μόνη σκέψη στο μυαλό μας το επόμενο παιχνίδι.
Στον αγώνα τώρα που πραγματοποιήθηκε μέσα στο γήπεδο μας με αντίπαλο την ομάδα του Π. Μυλοτόπου , το τελικό 6-1 αντικατοπτρίζει ίσως την όλη κατάσταση στο παιχνίδι αλλά  και την διάφορα δυναμικής των δυο ομάδων.
Η ομάδα μας από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού μπήκε καλά, πήρε τον έλεγχο και πίεσε τον αντίπαλο της μέσα στην περιοχή του.
Έτσι πολύ γρήγορα πήρε το πάνω χέρι πετυχαίνοντας μόλις στο 2΄ το πρώτο της γκολ με τον Χρήστο Μποζίνη να ανοίγει το σκορ και να κάνει το 1-0.
Απελευθερωμένη πλέον η ομάδα ψάχνει ένα ακόμη γκολ ώστε  να νιώθει πιο ασφαλής.
Στο 9΄ένας ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας ,η σέντρα από τα πλάγια βρίσκει τον Λεμονάκη  από το ύψος της περιοχής  και με δυνατό σουτ να κάνει το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν κάτι κυρίως με γεμίσματα  στην περιοχή της ομάδας μας ,αλλά δεν μπόρεσαν να καταφέρουν κάτι αξιόλογο σε αντιθέση μ΄ εμάς που συνεχίσαμε να ψάχνουμε το κάτι ακόμη αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο με ωραίους συνδυασμούς. 
Σε έναν από αυτούς με πρωταγωνιστές τον Μποζίνη και τον Λεμονάκη ο τελευταίος  κάνει στο 19΄ το 3-0.
Στο 30΄ και πάλι ο Λεμονάκης το 4-0.
Και το ημίχρονο θα κλείσει στο 40΄ ο Παπαδόπουλος με ωραίο πλασέ θα κάνει το 5-0.
Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε και κάτι στην όλη κατάσταση του παιχνιδιού. Η ομάδα μας πλέον πλήρως  απελευθερωμένη καθώς το 5-0 του πρώτου μέρους της δίνει την δυνατότητα να αισθάνεται ασφαλής στο παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την σχετική χαλάρωση των ποδοσφαιριστών μας μέσα στο παιχνίδι μειώνουν με τον Θέμελη στο 52΄σε 5-1.
Στο 60΄ η εκτέλεση κόρνερ από τον  Χαλκίδη, ασταθής απόκριση του τερματοφύλακα, κάτι που την εκμεταλλεύεται κατάλληλα ο Παπαδόπουλος και σχεδόν μπροστά από την γραμμή σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 6-1 για την ομάδα μας.
Μελανό σημείο της αναμέτρησης η δεύτερη κίτρινη και εν συνέχεια η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο 80΄ ο Λεμονάκης από μια μικρή αψιμαχία με αντίπαλο ποδοσφαιριστή μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε.
Το τελικό 6-1 είναι και το αποτέλεσμα που ο διαιτητής της αναμέτρησης έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια, δίνοντας μια ακόμη σπουδαία νίκη στην ομάδα μας!!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κατεριάδη,καθώς και των βοηθών του κ.  Παπαδόπουλου και Σταμανίκη.
































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.