Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Όλυμπος Αψάλου - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 3.

Μια εξαιρετική αγωνιστικά Δόξα πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, νικώντας την ομάδα του Όλυμπου Αψάλου με σκορ 3-2.
Ένα αποτέλεσμα που πέρα της ψυχολογικής και ηθικής ικανοποίησης, θέτει τις βάσεις για να αντιμετωπίσουμε με περισσότερη  πίστη  την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αγωνιστικά τώρα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετό πάθος και δύναμη από τις ομάδες αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες στις δυο εστίες .

Η Δόξα καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο ,πιο ουσιώδης και αποτελεσματική, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.
Η αγωνιστική της υπεροχή έφερε  αρκετά γρήγορα αποτέλεσμα ,όταν στο 7΄ ένας ωραίος συνδυασμός του Μποζίνη  με τον Λεμονάκη ,με τον τελευταίο να στέλνει με εξαιρετικό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Η Δόξα συνεχίζει τον καλό της ρυθμό με καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι αλλά και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες.
Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους δείχνουν να δυσκολεύονται στην οργάνωση του παιχνιδιού τους και μόνο με μακρινά γεμίσματα να προσπαθούν να φτάσουν στην περιοχή της Δόξας.
Στο 16΄ το φάουλ που κερδίζουν έξω από την μεγάλη περιοχή και με εκτελεστή τoν Tσολερίδη , στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Η Δόξα παρά το γκολ που δέχεται ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα της δώσει και πάλι το προβάδισμα στο σκορ.
Στο 36΄ το φάουλ που κερδίζει αρκετά μέτρα από την περιοχή ,η εκτέλεση του από τον Οξούζογλου στην καρδία της περιοχής τον γηπεδούχων, δημιουργείται μια αναστάτωση με εκατέρωθεν κεφαλιές και απόκρουση και τελικά τον Παπαδόπουλο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο δυνατό με αρκετές φάσεις στις περιοχές των ομάδων αλλά   και αρκετές κλασικές χαμένες ευκαιρίες.
Οι γηπεδούχοι πιο ισορροπημένοι προσπαθούν να βρουν τον τρόπο ώστε να φτάσουν στην περιοχή της Δόξας ,δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες ,από αυτές κάποιες αρκετα σημαντικές, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της ομάδας μας.
Η Δόξα πάντα πιο ουσιαστική είναι αυτή που δημιουργεί και τις περισσότερες καλές ευκαιρίες στην εστία του αντιπάλου της.
Στο 57΄ η σέντρα του Οξούζογλου η κεφαλιά του Λεμονάκη η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 65΄ σέντρα από τα πλάγια η κεφαλιά του Παπαδόπουλου σχεδόν σε κενή εστία η μπάλα και πάλι καταλήγει άουτ.
Στο 70΄ η εκτέλεση  κόρνερ για την Δόξα η καρφωτή κεφαλιά του Λεμονάκη η μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.
Στο 82΄ οι γηπεδούχοι κερδίζουν, εύκολο πέναλτι που σφυρίζεται από τον κ. Γιάγκος, η εκτέλεση του από τον Τσολερίδη που θα μειώσει σε 2-3 για την ομάδα του.
Το τελικό σφύριγμα δίνει άλλη μια σπουδαία νίκη στην ομάδα της Δόξας κατατάσσοντάς την στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Συγχαρητήρια σε όλους!!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Γιάγκου καθώς και των βοηθών του κ Τετραγώνη  και Κουπαράνη.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.