Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Δόξα Εξαπλατάνου - Μ.Αλεξ.Πέλλας 1 - 0.

 Mε νίκη ουσίας και σκορ 1-0 η Δόξα Εξαπλατάνου πήρε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την αξιόλογη ομάδα του Μ. Αλεξ. Πέλλας. Μια νίκη που σίγουρα της δίνει τις βάσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος   αλλά και την δύναμη για να συνεχίσει την μεγάλη της προσπάθεια.
Αγωνιστικά είχαμε ένα παιχνίδι κομμένο στα δυο για τις ομάδες ,με την κάθε μια να ΄΄χρεώνεται΄΄ενα ημίχρονο με βάση την απόδοση της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δυο ομάδες ισάξιες  πλαισιωμένες κυρίως  με νεαρούς και  ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που χαίρεσαι πραγματικά να παρακολουθείς τις προσπάθειες τους.

Πέρα από το πρώτο δεκάλεπτο που οι ομάδες έδειχναν διστακτικές να βγουν μπροστά στριφογυρίζοντας την μπάλα περισσότερο  στο  κέντρο του γηπέδου, οι φιλοξενούμενοι σταδιακά πήραν  περισσότερο γήπεδο  και πίεσαν την Δόξα  που έδειχνε να μην μπορεί να βρει ακόμη τα πατήματα της.
Η Πέλλα παρά την σχετική κατοχή της έδειξε αδυναμία στο να διαχειριστεί αποτελεσματικά  τις ευκαιρίες  που της δόθηκαν. Από κει και πέρα προσπάθησε κυρίως από τις πλάγιες γραμμές της να απειλήσει την εστία του Δημητριάδη αλλά μέχρι εκεί.
Η Δόξα σταδιακά ισορροπεί το παιχνίδι και βγαίνει με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή της Πέλλας.
Στο 40΄ το σπάσιμο της μπάλας του Χαλκίδη από τα πλάγια και αποδέκτη τον Λεμονάκη  μόνος  αυτός στην περιοχή της Πέλλας ,το σουτ που επιχειρεί αποκρούει σωτήρια ο τερματοφύλακας.
Στο δεύτερο μέρος η Δόξα μπαίνει στο γήπεδο με άλλες διαθέσεις και πολύ νωρίς παίρνει το παιχνίδι στα χέρια της.
Στο 49΄ η ωραία προσπάθεια του Κοντακτσή από τα πλάγια στρώνει την μπάλα στον Μποζίνη έξω από την περιοχή, αυτός με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Πέλλας κάνοντας το 1-0.
Η Δόξα πλέον κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο με όλες τις γραμμές της να λειτουργούν  πλέον άψογα πιέζει την Πέλλα μέσα στην περιοχή της ψάχνοντας και δεύτερο γκολ.
Σημαντικές οι ευκαιρίες που σίγουρα αν τις εκμεταλλευόμασταν καλύτερα θα είχαμε κλειδώσει νωρίς το αποτέλεσμα.
Στο 70΄ άλλη μια προσπάθεια του Λεμονάκη από τα πλάγια το στρώσιμο της μπάλας στο Χαλκίδη μέσα στην μικρή περιοχή ,αυτός σε άδεια εστία στέλνει την μπάλα άουτ.
Η φάση που θα τελείωνε το παιχνίδι ήταν στο 80΄όταν  ο Λεμονάκης παίρνει την μπάλα και κάθετα στην περιοχή μόνος με τον τερματοφύλακα ,αφού τον εξουδετερώνει ανοίγει όμως την μπάλα στα πλάγια που τον δυσκολεύει να πλασάρει, έτσι στρώνεται στον Κοντακτσή που αυτός ανατρέπεται μέσα στην περιοχή ,με τον κ.Ατζαμιδάκη να δείχνει την συνέχεια του παιχνιδιού(video).
Η Πέλλα σκιά του εαυτού της στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του παιχνίδι ,έδειχνε εγκλωβισμένη και πελαγωμένη μη έχοντας  τις δυνατότητες να αντιδράσει ώστε να καταφέρει να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Έτσι μοιραία  για αυτήν ήρθε η ήττα  προσγειώνοντας την στην πραγματικότητα.
Όσο για εμάς καταφέραμε να πάρουμε μια ακόμη  νίκη κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο με πολλές δυνατότητες , έτσι καταφέραμε να κάνουμε  τρεις ισάριθμες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αυτό σίγουρα μας κάνει να νιώθουμε ικανοποίηση ,κοιτάμε όμως μπροστά βλέποντας μόνο το επόμενο παιχνίδι!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους !!!!  

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ.Ατζαμιδάκη καθώς και των βοηθών του ,κ Κουπαράνη και Τουλκερίδη.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.