Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Δόξα Μανδάλου - Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 1

  Αδυνατούμε πραγματικά να σας περιγράψουμε και να σας αποτυπώσουμε μέσα σε ένα κείμενο τα όσα αντιμετώπισε η αποστολή της ομάδας μας στον αγώνα που έδωσε μέσα στο γήπεδο του Μανδάλου. Τριτοκοσμικές καταστάσεις ,τραμπουκισμοί επιθέσεις και τραυματισμοί ποδοσφαιριστών ,αλλά και φραστικές επιθέσεις σε ανθρώπους της αποστολής από φιλάθλους αλλά και από ορισμένους ανθρώπους της διοίκησης, φέρνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Πρέπει να τονίσουμε την μοναδική εξαίρεση του προέδρου της ομάδας του Μανδάλου που προσπάθησε να μας προστατέψει με κάθε τρόπο μετά την εισβολή ορισμένων στα αποδυτήρια της ομάδα μας. 

  Είναι πραγματικά λυπηρό για όλους εμάς που ασχολούμαστε και προσφέρουμε ο καθένας με τον τρόπο του σε αυτήν την ΄΄ τρέλα ΄΄ και την αγάπη που έχουμε για αυτό που λέγεται ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο, να βλέπουμε αλλά και να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις!
  Πρέπει επιτέλους οι υπεύθυνοι της ΕΠΣ να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και να πάρουν αποφάσεις ,πριν είναι πολύ αργά για όλους μας.
  Και είναι πραγματικά ΄΄ περίεργο ΄΄ γιατί τόσο μεγάλος φανατισμός  από μια ομάδα που δεν έχει πλέον κανέναν στόχο και είναι αδιάφορη βαθμολογικά για αυτό το παιχνίδι.
  Ένα παιχνίδι που από το ξεκίνημα του έδειξε και τις προθέσεις των ομάδων. Δύναμη και πάθος για την νίκη ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Η μπάλα στριφογυρνά κυρίως στον χώρο του κέντρου με τις ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν μια καλά οργανωμένη επίθεση ώστε να φτάσουν με προϋποθέσεις στην περιοχή της κάθε μιας. Η ομάδα μας σταδιακά γέρνει την πλάστηκα προς το μέρος της  και δείχνει πιο ικανή για να δημιουργήσει την ευκαιρία που θα της φέρει το γκολ. Στο 20΄ η ΄΄ βολίδα ΄΄ του Βακιάνη έξω από την μεγάλη περιοχή, θα ΄΄ κρεμάσει ΄΄ τον τερματοφύλακα του Μανδάλου στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1 για τον Εξαπλάτανο. Η ομάδα συνεχίζει να πιέζει το Μάνδαλο και χάνει σημαντικές ευκαιρίες..Μεγάλη ευκαιρία δόθηκε στην ομάδα μας για να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν στο  43΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βασίλη Τσόρμπα από τον τερματοφύλακα του Μανδάλου. Η εκτέλεση του από τον Βακιάνη ,η απόκρουση του τερματοφύλακα, στην επαναφορά ο Μποζίνης δεν μπόρεσε να στείλει  την μπάλα στα δίχτυα στέλνοντάς την άουτ Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να οργανωθούν και να πιέσουν την ομάδας  αλλά οι όποιες προσπάθειες δεν έδειξαν να είναι ικανές για να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερο στην εστία του Δημητριάδη.
  Στο δεύτερο μέρος  δεν είχαμε τις μεγάλες φάσεις από τις ομάδες ,το παιχνίδι κινήθηκε με συνεχή ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις δυο περιοχές με τους γηπεδούχους να έχουν μια σχετική υπεροχή στο παιχνίδι ..Το Μάνδαλο αποδείχτηκε ακίνδυνο ,πίεσε μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε τελικά να καταφέρει κάτι καθώς είχε απέναντι του  μια πολύ καλά στημένη και οργανωμένη αμυντική διάταξη της ομάδας μας.
  Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή δίνει μια παλικαρίσια νίκη στην ομάδα και τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς μέσα σε μια δύσκολη και δεν θα διστάσουμε να πούμε επικίνδυνη έδρα όπως έχει τελικά αποδειχτεί.
  Την ύπουλη επίθεση δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής μας Ευριπίδης Παρτσανάκης μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον τερματοφύλακα του Μανδάλου Νόντα Ακριτίδη,ο οποίος , τρέχοντας από την εστία του επιτέθηκε χωρίς κανένα λόγο καθώς ο ποδοσφαιριστής κατευθυνόταν με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, φάση που αντιλήφτηκε ο διαιτητής δείχνοντας του  στην συνέχεια την κόκκινη κάρτα.
  Η κατάσταση που δεν τελείωσε εκεί καθώς έγινε και εισβολή ποδοσφαιριστών, φιλάθλων  και παραγόντων στα αποδυτήρια της ομάδας μας, με τους ψυχραιμότερους ,και κυρίως τον πρόεδρό τους, να προσπαθούν να βοηθήσουν ώστε να μην υπάρξει και άλλος τραυματισμός πέραν αυτού του Παρτσανάκη.
  Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, συγχαρητήρια φυσικά και στον αρχιτέκτονα αυτής της ομάδας, τον προπονητή μας Αντώνη Σαπουντζή που έκτισε  μια ομάδα πρότυπο, που παρά τις αγωνιστικές ατυχίες  διεκδικεί τα μέγιστα στην μεγάλη κατηγορία!!!

  Άριστη η διαιτησία του κ. Φωτιά καθώς και των βοηθών του κ. Κουπαράνη και Αρέστη!





























 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.