Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Εδεσσαϊκός - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 0.

Όνειρο ήταν και πέρασε! Τίποτε όμως δεν θα μας σταματήσει να στοχεύουμε!
Αυτή η ομάδα  έφτασε εδώ μέσα από πολύ δουλειά και υπομονή από όλους .Τίποτε και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία και την πορεία της .Μια ομάδα που παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε, στάθηκε στα πόδια της και κοίταξε κατάματα τον αντίπαλο της παίζοντας  τον αντάξια μέσα στην έδρα του.
Συγχαρητήρια... ίσως να είναι μια λέξη μικρή που μπορεί να αποτυπώσει την  προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και φυσικά του προπονητή της Αντώνη Σαπουντζή.
Το μεγάλο χειροκρότημα που απέσπασαν στο τέλος του παιχνιδιού ήταν και ένα μικρό δείγμα της αναγνώρισης όλης αυτής της προσπάθειας.
Κατάμεστο το δημοτικό γήπεδο του Εδεσσαϊκού με 2.000 και πλέον φίλους του ποδοσφαίρου να παρακολουθούν δυο ισάξιες ομάδες με μόνη σκέψη την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι παρά την συνεχή βροχή που έπεφτε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και  δυσκόλευε περισσότερο τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Εδεσσαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε από νωρίς την Δόξα για να πάρει προβάδισμα στο σκορ.
Στο 21΄ σέντρα του Κιόρτση από αριστερά, σουτ του Τσιρλίδη η μπάλα χτύπησε κόντρα σε αμυντικό καταλήγοντας στα δίχτυα του Δημητριάδη, για να γίνει το 1-0 .
Η Δόξα σταδιακά ισορροπεί το παιχνίδι και παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο για να πιέσει με την σειρά της τους γηπεδούχους.
Στο 32΄ το κόρνερ από τον Βασίλη Τσόρμπα, σουτ του Τσόλκα η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Στον 40΄ δυνατό σουτ του Παπαγεωργίου αποκρούει ο Δημητριάδης.
Στο δεύτερο μέρος τώρα η Δόξα αποφασισμένη πλέον να ισοφαρίσει τον αγώνα, έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και βγαίνει μπροστά με καλές προϋποθέσεις  πιέζοντας τους γηπεδούχους.
Στο 67΄ ο Βασίλης Τσόρμπας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.
Ο Εδεσσαϊκός και αυτός ψάχνει το δεύτερο γκολ για να σιγουρέψει το αποτέλεσμα.
Στο 79΄ ο Λαφαζανίδης βρίσκεται σχεδόν μόνος με το Δημητριάδη αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
Όσο τα λεπτά κυλούν η Δόξα γίνεται όλο και πιο πιεστική, με τους γηπεδούχους να διώχνουν την μπάλα με κάθε τρόπο από την περιοχή τους, με αποτέλεσμα να ‘’χάνονται΄΄ με επιδεικτικό τρόπο για χάρη των καθυστερήσεων.
Στο 85΄ η φάση που ΄΄ καθάρισε ΄΄  η βοηθός κ. Κουπαράνη ήταν η ευκαιρία του Παρτσανάκη που βρέθηκε μόνος όταν  δέχτηκε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή ,η  κ. Κουπαράνη σηκώνει το σημαιάκι της υποδεικνύοντας κάτι που ούτε η ίδια έχει γνώση τι ακριβώς καταλόγιζε, σταματώντας μια εξαιρετική ευκαιρία για το 1-1 !!!
Στο 90΄ ο Τσιρλίδης του Εδεσσαϊκού βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή μας, το σουτ στέλνει απελπιστικά άουτ την μπάλα.
Το τελικό 1-0 έδωσε στο Εδεσσαϊκό την μεγάλη νίκη και την άνοδο του στην Γ Εθνική Κατηγορία, με τις ευχές όλων μας για καλή επιτυχία στην νέα του πορεία!
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους της ομάδας που στάθηκαν στο πλευρό μας και μας στήριξαν σε όλη αυτή την καταπληκτική χρονιά !!!
Κοιτάμε μπροστά … Η καινούργια χρονιά έρχεται και πάλι δυναμική … Συνεχίζουμε… Χτίζουμε και προγραμματίζουμε την νέα μας πορεία !!!
ΔΟΞΑ !!!!!!

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Φωτιά.με αδικαιολόγητα όμως ανάποδα σφυρίγματα κυρίως στο δεύτερο μέρος του αγώνα,τραγικό και καθοριστικό το λάθος της κ. Κουπαράνη,αρκετά καλός ο κ. Δεμερτζής. 














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.