Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Δόξα Εξαπλατάνου - Απόλλων Κρ.Βρύσης 2 - 2.

Ένα ίσως από τα σημαντικότερα και εντυπωσιακά παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής σεζόν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Εξαπλατάνου, από δυο ομάδες που απέδειξαν το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο, την Δόξα και τον Απόλλων Κ. Βρύσης με τελικό αποτέλεσμα 2-2.
Γρήγορος  ρυθμός στο παιχνίδι, δύναμη και πάθος από τις ομάδες αλλά και το πολύ ρευστό αποτέλεσμα ,κράτησαν αμείωτο το  ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Με το ξεκίνημα του αγώνα οι ομάδες  έδειξαν και τις προθέσεις τους.
Δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και  συνεχείς ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις δυο περιοχές  τους.

Η Δόξα πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με οργανωμένες επιθέσεις φτάνει με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή των φιλοξενουμένων.
Χάνονται σημαντικές ευκαιρίες από την επιθετική γραμμή της ομάδας που δεν αξιοποιούνται κατάλληλα ώστε να πετύχουν ένα γκολ.
Η Κρύα Βρύση και αυτή οργανώνεται προσπαθώντας να φτάσει στην περιοχή της Δόξας, κυρίως  με μακρινά γεμίσματα από τις πλάγιες γραμμές της .

Στο 15΄κόρνερ από για τους φιλοξενούμενους, ο αφύλακτος Καραγιάννης με κεφαλιά κάνει το 0-1.
Το παιχνίδι πλέον παίρνει ένα πολύ γρήγορο ρυθμό, από την μια την Δόξα να πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο της για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι να προσπαθούν να κρατήσουν το αποτέλεσμα αλλά και να φτάσουν με οποιοδήποτε τρόπο στην περιοχή της Δόξας.
Στο 32΄ με μια φάση καρμπόν με τη προηγούμενη και πάλι από κόρνερ, αυτή την φορά ο  Πετρίδης με κεφαλιά κάνει το 0-2 παγώνοντας στην κυριολεξία το γήπεδο.

Στο δεύτερο μέρος τώρα οι ποδοσφαιριστές της Δόξας με πολλά ψυχικά αποθέματα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και απέδειξαν σε όλους πως τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει.
Μια ομάδα που έχει την κατοχή της μπάλας και εικοσιένα ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο μισό γήπεδο, οι αντίπαλοι να αμύνονται με κάθε τρόπο και της Δόξας να σφυροκοπούν ανελέητα την περιοχή των φιλοξενουμένων.

Η Δόξα πλέον είναι αποφασισμένη να γυρίσει το παιχνίδι.
Στο 61΄ το φάουλ που κερδίζει η ομάδα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή ο Αναστασιάδης με μια εκπληκτική καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα μειώνοντας σε 1-2.
Η Δόξα συνεχίζει να πιέζει, χάνονται σημαντικές ευκαιρίες και καμία δεν βρίσκει τον στόχο της.
Το σουτ του Βακιάνη στο 70΄ ,η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 89΄ μια κάθετη σέντρα από τα δεξιά και σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενουμένων ο Βακιάνης με δυνατό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2.
Η Δόξα με περίσσια αποθέματα αλλά και πίστη στις δυνατότητες της πιέζει μέχρι και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού για να πετύχει την ολική ανατροπή στο παιχνίδι.

Στο 95΄ χάνεται ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα για την Δόξα, όταν μία πάσα βγάζει τετ α τετ τον Τσόλκα με τον τερματοφύλακα, με τον παίκτη να κόβει στα πλάγια την μπάλα για να σιγουρέψει το γκολ στον Βακιάνη που ακολουθεί, το δυνατό του όμως σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία χάνοντας έτσι την δυνατότητα να γίνει το 3-2.
Παρά το τελικό 2-2, παίζοντας με μία αξιόλογη αντίπαλο, αυτή η ομάδα απέδειξε για μια ακόμη φορά τις τεράστιες δυνατότητές της.
 Αξίζουν για μια ακόμη φορά πολλά συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Γιάνκου,καθώς και των βοηθών του κ. Αρέστη και Τριανταφυλλίδη.
























                                                    video γκόλ Αναστασιάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.