Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Δόξα Μελισσίου - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 2.

Μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη κατάφερε και πήρε η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου μέσα στο γήπεδο του Μελισσίου  με σκορ 1-2.Μια νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας καθώς το αποτέλεσμα αυτό της δίνει το δικαίωμα να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας.
Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες ,δείχνοντας έτσι και την μεγάλη βαθμολογική σημασία που είχε το αποτέλεσμα, η κάθε μια φυσικά για τους δικούς  της λόγους.
Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι, με καλό και επιθετικό  ρυθμό φτάνοντας με καλές προϋποθέσεις στην εστία των γηπεδούχων.
Στο 11΄ ένας πολύ καλός συνδυασμός από τα πλάγια και σέντρα στην καρδιά της περιοχής του Μελισσίου,ο Καραδήμος με εξαιρετικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1 για την ομάδα μας.
Η Δόξα εξακολουθεί τον επιθετικό της ρυθμό και εγκλωβίζει τον αντίπαλο της μέσα στην περιοχή του.
Η πίεση και ο εξαιρετικός επιθετικός ρυθμός της ομάδας δίνει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στο 16΄ άλλος ένας ωραίος  συνδυασμός και μια σέντρα από τα πλάγια από τον Ντόκαρη, ο προωθημένος Αναστασιάδης  πλασάρει μέσα από την μικρή περιοχή κάνοντας έτσι το 0-2 .
Μετά τα μέσα του ημιχρόνου η ομάδα σταδιακά ελάττωσε τον ρυθμό της, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι βγαίνοντας με προϋποθέσεις στην περιοχή της Δόξας.
Στο 35΄ ανατροπή ποδοσφαιριστή του Μελισσίου σχεδόν στα όρια της μεγάλη περιοχής ,με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Η εκτέλεση του από τον  Μαμή, ο εξαιρετικός  όπως πάντα Δημητριάδης , αποκρούει το πέναλτι κρατώντας την εστία του ανέπαφη.
Αυτό που δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι πριν λίγα λεπτά τα καταφέραμε εμείς δίνοντας τους γκολ ΄΄δώρο΄΄ ,όταν στο 36΄ και σε εκτέλεση κόρνερ η μπάλα βρίσκει το σώμα του Κουντουρά παίρνει μια περίεργη τροχιά καταλήγοντας στην εστία της ομάδα μας  μειώνοντας σε 1-2 για το Μελίσσι.
Στο δεύτερο τώρα μέρος έγινε εξίσου ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές και καλές τελικές προσπάθειες από τις ομάδες.
Η ομάδα μας μπήκε σχετικά καλά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να πετύχει ένα ακόμη γκολ ώστε να αισθάνεται καλύτερα στο παιχνίδι.
Στο 55΄ κεφαλιά του Καραδήμου η μπάλα περνά  ελάχιστα άουτ πάνω από το δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του Μελισσίου.
Οι γηπεδούχοι παίρνουν τον ελέγχο του παιχνιδιού και πιέζουν αρκετά ώστε να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.
Χάνουν ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες,  η πολύ καλή  όμως αμυντική διάταξη  ,αλλά και εξαιρετική ετοιμότητα  του  πορτιέρο  της ομάδας Δημητριάδη, αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο την επιθετική τακτική του Μελισσίου.
Έτσι ένα σημαντικό παιχνίδι έφτασε στο τέλος του, που παρά τις σημαντικές απουσίες της ομάδας,  κατάφερε και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης .
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, αρχικά στον προπονητή μας Αντώνη Σαπουτζή που παρά τις σημαντικές ελλείψεις αυτό το διάστημα κρατά σε ένα υψηλό επίπεδο όλη την ομάδα και στους ποδοσφαιριστές μας, που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να απολαμβάνουν έτσι αυτή την στιγμή τους κόπους τους, βλέποντας την ομάδα τους να φιγουράρει στο υψηλότερο σκαλί της κατηγορίας!!!!

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ.Αργυρού, καθώς επίσης και των βοηθών κ.Αδραμάνη και Τετραγώνη


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.