Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Δόξα Εξαπλατάνου - ΠΑΟΚ Δαμιανού 4- 0 (Κύπελλο)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία στο παιχνίδι της η Δόξα κατάφερε και  πάρει την νίκη στον αγώνα που έδωσε μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του ΠΑΟΚ Δαμιανού.
Μια νίκη που της δίνει το δικαίωμα να περάσει στους ΄΄8΄΄ και να  αγωνιστεί στην επόμενη φάση των αγώνων Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.
Αγωνιστικά τώρα το παιχνίδι δεν χρίζει και ιδιαίτερης κριτικής καθώς ήταν εμφανής η διάφορα δυναμικής των δυο ομάδων.

Παρόλα αυτά όμως έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Δόξα να το ΄΄κλειδώνει΄΄ πολύ νωρίς το αποτέλεσμα και να κρατά δυνάμεις για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Στο 2΄ μια εξαιρετική προσπάθεια του Τάσου Αναστασιάδη ,με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0
Δυο λεπτά αργότερα έρχεται και δεύτερο γκολ με κεφαλιά από τον Γιάννη Τσόλκα που κάνει το 2-0 και θεωρητικά να ΄΄ κλειδώνει ΄΄ το αποτέλεσμα.
Αρκετές και πάλι οι χαμένες ευκαιρίες από την Δόξα χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Οι  φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έδειξαν πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία, πλαισιωμένοι κυρίως με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που παρά τα γκολ που δέχτηκαν κυνήγησαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος του.
Θα θέλαμε να σταθούμε λίγο και να τονίσουμε το εξαιρετικό αγωνιστικό ήθος αυτής της ομάδας, που πιστεύουμε πως πρώτα ξεκινά από τους διοικούντες , τον προπονητή και καταλήγει στους ποδοσφαιριστές ,αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!
Στο δεύτερο μέρος τώρα δεν άλλαξε και κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι ,η Δόξα είχε και πάλι τον ελέγχο του παιχνιδιού και μέχρι το τέλος να σημειώνει αλλά δυο τέρματα.
Στο 52΄ ο Καραδήμος με σουτ κάνει το 3-0.
Και στο 70΄ νεαρός Χαλκίδης με εξαιρετικό σε εκτέλεση σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ,στέλνει αρχικά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα γράφοντας το 4-0.


Με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 4-0 υπέρ της Δόξας ο διαιτητής της  αναμέτρησης σφύριξε και την λήξη του παιχνιδιού.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Θεολόγου .καθώς και των βοηθών του κ. Τριανταφυλλίδη ,Ζανταρίδη.



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.