Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Μ.Αλεξ.Αρσενίου-Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 2.

Κάνοντας τα εύκολα δύσκολα η Δόξα τελικά  πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στον αγώνα που έδωσε στο γήπεδο του Αρσενίου.Παρά τον  κακό αγωνιστικό χώρο έγινε ένα καλό  σε γενικές γραμμές παιχνίδι, αν το κρίνουμε  από την συνολική απόδοση των ομάδων.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Δόξα καθώς στα πρώτα λεπτά του αγώνα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο παιχνίδι, όταν σε μια σέντρα από τα αριστερά ο Παρτσανάκης επιχείρησε ένα κοντινό πλασέ και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα ο  αμυντικός των γηπεδούχων Σασαρίδης, την έδιωξε με το χέρι.
Ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό.
Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Τσόλκας που κάνει στο δεύτερο μόλις λεπτό το 0-1 για την Δόξα.
Και ενώ θα περιμέναμε η ομάδα να είχε ΄΄κλειδώσει΄΄  γρήγορα  το παιχνίδι , εγκλωβίζεται σε μια φλύαρη  τακτική  με τους επιθετικούς της να χάνουν  κλασικές και σημαντικές  ευκαιρίες  για ένα ακόμη γκολ.
Οι γηπεδούχοι από  την πλευρά τους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την τακτική της Δόξας   και την πιέζουν αρκετά ψηλά, στημένη όμως καλά αμυντικά αποτρέπει αποτελεσματικά τις όποιες  επιθετικές πρωτοβουλίες  τους.
Στο δεύτερο μέρος δεν βλέπουμε και ιδιαίτερη  αλλαγή στον όλο  ρυθμό του παιχνιδιού.
Η Δόξα να μονοπωλεί και πάλι επιθετικά και να χάνει τα ΄΄ άχαστα ΄΄  ,ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούν να βρουν διαδρόμους στην αμυντική διάταξη της Δόξας ώστε να πετύχουν ένα γκολ που θα τους βάλει στο παιχνίδι.
Στο 53΄ ο Τσόλκας  βρίσκει για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα των γηπεδούχων και κάνει με κοντινό πλισέ το 0-2 για την Δόξα.
Στο 60΄ ο Καραδήμος  χάνει την ευκαιρία να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ ,όταν μόνος με τον τερματοφύλακα στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 65΄ άλλη μια κλασική ευκαιρία αυτήν την φορά από τον Τσόλκα  ,αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Στο 75΄ ο Ντόκαρης  από πλάγια θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή ,το σπάσιμο της μπάλας ,ο Καραδήμος στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 80΄ το Αρσένι μένει με εννέα παίκτες  καθώς  ποδοσφαιριστής της βλέπει την δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα.
Το παιχνίδι πλέον αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα με τους ποδοσφαιριστές των ομάδων να περιμένουν το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή.
Το τελικό 0-2 σίγουρα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο αν είχαμε εκμεταλλευτεί καλύτερα τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν ,αλλά σίγουρα  με κανέναν τρόπο δεν μειώνει την σπουδαιότητα της νίκης αυτής, αλλά και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Βαμβακά, καλός ο βοηθός του κ. Κεσίσογλου, κακός και προκλητικός  ο κ.  Πίλτσης.




























                         Video Πέναλτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.