Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Δόξα Εξαπλατάνου - Δόξα Μαυροβουνίου 1 - 1.

  Ένα πολύ καλό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου, στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο Εξαπλατάνου ,μεταξύ της Δόξας  και της Δόξας Μαυροβουνίου.
Το τελικό 1-1 σίγουρα αδικεί την ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου αν κρίνουμε με βάση την απόδοση αλλά και τις  τελικές προσπάθειες  των δυο ομάδων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά επιφυλακτικά  και από τις δυο ομάδες  και πριν καλά ακόμη μπουν οι ποδοσφαιριστές στον αγώνα μια στιγμιαία αμυντική  αδράνεια των παικτών της ομάδας μας
έδωσε την ευκαιρία στο Μαυροβούνι μόλις στο 3΄ της αναμέτρησης να κάνει το 0-1.
Μετά το σοκ και το πάγωμα που δέχεται η ομάδα ,οι ποδοσφαιριστές  της  βρίσκουν την δύναμη και παίρνουν σταδιακά τον ελέγχο του παιχνιδιού.
Εγκλωβίζουν τον αντίπαλο τους στην περιοχή του και προσπαθούν να βρουν τους διαδρόμους στην σφιχτή πλέον αμυντική διάταξη του Μαυροβουνίου.
Χάνονται σημαντικές ευκαιρίες που όμως δεν βρίσκουν τον στόχο τους.
Σε μια από αυτές στο 25΄ ο κ. Ατζαμιδάκης ο διαιτητής της αναμέτρησης ,έκλεισε τα μάτια του σε μια πεντακάθαρη φάση για πέναλτι ,όταν αμυντικός του Μαυροβουνίου μέσα στην περιοχή τραβά με αντικανονικό τρόπο την φανέλα τον Βασίλη Τσόρμπα και τον ρίχνει κάτω ,με τον  διαιτητή να δείχνει την συνέχιση  του παιχνιδιού.
Ο  συνεχής επιθετικός μονόλογος της Δόξας Εξαπλατάνου φέρνει και αποτέλεσμα κάποια στιγμή  όταν στο 40΄  μετά  από έναν εξαιρετικό συνδυασμό η μπάλα έρχεται στο ύψος της μεγάλης περιοχής  και τον Αναστασιάδη, που με ένα φοβερό σουτ τη στέλνει στο ΄΄παραθυράκι΄΄  της εστίας του Μαυροβουνίου ,κάνοντας  το 1-1.
Σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος.

 Το δεύτερο ημίχρονο τώρα κύλησε  με τους γηπεδούχους να έχουν έναν συνεχή επιθετικό μονόλογο και τους φιλοξενούμενους κλεισμένους  μέσα στην περιοχή τους να προσπαθούν να διώξουν την μπάλα με κάθε τρόπο από την περιοχή τους ώστε να κρατήσουν το αποτέλεσμα.
Μια τακτική των φιλοξενούμενων που σίγουρα επηρέασε την όλη εξέλιξη, αλλά και την ποιότητα του παιχνιδιού.

Μετρημένες οι φορές που πάτισαν την περιοχή των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι  και αυτές με μακρινά γεμίσματα.

Στο 80΄ η Δόξα Εξαπλατάνου έφτασε πολύ κοντά σε ένα ακόμη τέρμα , όταν σε μια εκτέλεση κόρνερ  βρίσκει το κεφάλι του Μποζίνη και ενώ η μπάλα διώχνεται από το τερματοφύλακα  αφού έχει περάσει την γραμμή, ο βοηθός δεν κατοχυρώνει το γκολ.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον κ. Ατζαμιδάκη φέρνει τις ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας


Μέτρια με πολλά λάθη ,αλλά και ερωτηματικά η διαιτησία  κ. Ατζαμιδάκη, όσο και αν προσπαθήσουμε να του δικαιολογήσουμε το ανθρώπινο λάθος. Έχασε  την φάση του γκολ  ο κ. Σίπκας  ,μέτριος ο κ. Μίλτσης.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.