Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Άρης Θεσσαλονίκης(Κ 20)- Δόξα Εξαπλατάνου 2-1 (φιλικό)

 Μπορεί  το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει για την Δόξα ,η ομάδα όμως δεν έχει ακόμη σταματήσει  τις  φυσικές και αγωνιστικές  δραστηριότητες της.
Έτσι την Τέταρτη 6 Απριλίου , η αποστολή ταξίδεψε στην όμορφη Θεσσαλονίκη δίνοντας φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Θερμαϊκού με έναν ιστορικό σύλλογο και  ομάδα ,τον Άρη Θεσσαλονίκης (Κ 20).
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι  με  στους προπονητές να χρησιμοποιούν όλο το ποδοσφαιρικό τους δυναμικό δοκιμάζοντας  και διάφορα σχήματα.
Το  πρώτο μέρος  κύλησε με τους γηπεδούχους να αποκτούν  σταδιακά τον έλεγχo του παιχνιδιού και  φτάνουν στην περιοχή της ομάδας, χωρίς όμως να την απειλήσουν ιδιαίτερα.
Και από την μεριά της η Δόξα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι έφτασε  αρκετές φορές στην εστία του Άρη αλλά και αυτή δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία τους.
Έτσι το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς καμία από τις ομάδες να σημειώσει γκολ.
Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη καλύτερο με περισσότερο ρυθμό αλλά και ευκαιρίες στις δυο περιοχές των ομάδων.
Οι  γηπεδούχοι στο έβδομο λεπτό του δευτέρου μέρους ανοίγουν το σκορ κάνοντας το 1-0.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ένας ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών  μας, έφερε και για την ομάδα μας ένα γκολ με δυνατό σουτ του Φίλλιπα Ιωαννίδη που έκανε  το 1-1.
Με καλή κυκλοφορία και ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις δυο εστίες  οι ομάδες χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ.
Ο Κουντουράς είχε την καλύτερη ευκαιρία  όταν στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Λίγα μόλις λεπτά πριν την εκπνοή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι μετά από έναν ωραίο συνδυασμό παίρνουν προβάδισμα στο σκορ και κάνουν το 2-1.
Σκορ με το οποίο τελείωσε και το παιχνίδι.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.