Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Μ.Αλεξ.Πέλλας-Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 0.

 Μένοντας αήττητη  σχεδόν   από το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, η  Δόξα ΄΄κατάφερε΄΄ τελικά να κλείσει την φετινή εξαιρετική της πορεία με ήτα από την ΄΄ διψασμένη  ΄΄ για την ρεβάνς  ομάδα της  Πέλλας, σε  έναν αδιάφορο βαθμολογικά  αγώνα  και για τις δυο ομάδες.
Γενικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι , με την Δόξα να το ελέγχει από τα πρώτα λεπτά και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ.


Μια από τις σημαντικότερες ήταν αυτή στο 10΄ όταν ο Λεμονάκης μόνος με τον τερματοφύλακα της Πέλλας δεν μπόρεσε  να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Η  Δόξα συνεχίζει να πιέζει τους γηπεδούχους  αρκετά μέσα στην περιοχή τους  ,αλλά οι ευκαιρίες που δημιουργεί δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα.
Η Πέλλα σταδιακά και αυτή με την σειρά της  ανεβάζει την απόδοση της πιέζοντας την ομάδα  μας αρκετά ψηλά.
Στο 25΄ σε ανατροπή ποδοσφαιριστή της Πέλλας μέσα στην περιοχή , ο διαιτητής  δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Στην εκτέλεση του από τον Γάκη, ο Χατζηλαμπρινός αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ.
Εκτελώντας στο αμέσως επόμενο λεπτό  δημιουργείται σύγχυση μέσα στην περιοχή της Δόξας, ο Ίμπα το εκμεταλλεύεται και  με το  κεφάλι από κοντά κάνει το 1-0.
Με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις περιοχές των ομάδων χωρίς κάτι ιδιαίτερο κύλισαν τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη το παιχνίδι η Δόξα παίρνει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο ,δέχεται ομως σχετικά γρήγορα ένα δεύτερο γκολ από στημένη φάση.
Στο  55΄ η Πέλλα κερδίζει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή,  η εκτέλεση  από τον Καμπούρη  στέλνει απευθείας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
Η ομάδα  με δυο πλέον τέρματα να βαραίνουν τα πόδια των  ποδοσφαιριστών της ,βρίσκουν την δύναμη και πέρνουν ολοκληρωτικά  τον ελέγχω του παιχνιδιού.
Χαμένες απανωτές ευκαιρίες  με την μπάλα όμως να μην βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο  Τσόλκας στο 60΄ χάνει την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όταν  βρίσκεται μόνος με τον τερματοφύλακα.
Ο Λευτέρης  Θωμάς  στο 65΄ μόνος από πλάγια θέση και μέσα στην μικρή περιοχή στέλνει ελάχιστα άουτ την μπάλα.
Στο 75΄  το σουτ του Κουντουρά μέσα από την μεγάλη περιοχή ,αποκρούει σωτήρια και πάλι ο τερματοφύλακας της Πέλλας.
Οι γηπεδούχοι  στημένοι πλέον αμυντικά αποτρέπουν με κάθε τρόπο τις φάσεις   που δημιουργούνται μέσα στην περιοχή της, επιχειρούν μόνο κάποιες αντεπιθέσεις   που δεν έφεραν όμως κανένα άλλο αποτέλεσμα.
Το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού από τον διαιτητή έφερε ταυτόχρονα και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου  για τις δυο ομάδες.
Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού για την Δόξα, τίποτα δεν μπορεί να αμφισβητήσει την  μεγάλη και σπουδαία φετινή  πορεία της ομάδας!!
Αξίζει να σταθούμε και να δώσουμε  συγχαρητήρια στην πολύ καλή ομάδα της Πέλλας.


Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Παναγιωτίδη,μέτριοι οι βοηθοί του κ. Κορνισόρλης και Τσαλγίνη Χ.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.