Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η βαθμολογία της Α1 κατηγορίας.

 Έκλεισε με τους καλύτερους οιωνούς ο κύκλος της φετινής  πολύ επιτυχημένης αγωνιστικής  πορείας για την ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου.  Μιας πορείας  βγαλμένης μέσα από  σωστό προγραμματισμό  κυρίως από τους ανθρώπους της Διοίκησης.
Τίποτα δεν ήταν τυχαίο στην φετινή χρόνια.  Όλα έγιναν με πολύ δουλειά και  υπομονή από όλους. Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε όλο αυτό το διάστημα η ομάδα, κυρίως με σοβαρούς
τραυματισμούς πολλών ποδοσφαιριστών της, έμεινε όρθια και κατάφερε να τερματίσει μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της Α1 κατηγορίας.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.  Αρχικά στον προπονητή μας, Αντώνη Σαπουντζή, που ο ερχομός και η δουλειά του έδωσαν  νέα ώθηση και αέρα  στην ομάδα.
Αυτοί όμως, στους οποίους αξίζει  να σταθούμε περισσότερο είναι αυτά τα παιδιά… οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.  Έδωσαν τα πάντα μέσα στο αγωνιστικό χώρο, κατέθεσαν όλες τους τις δυνάμεις, και παρά τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισαν, κατάφεραν να επιτύχουν και να καμαρώσουν  την ομάδα τους στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους ανθρώπους της διοίκησης, στους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους γνωστούς και αγνώστους φίλους της, που για μια ακόμη χρόνια στάθηκαν  δίπλα στην ομάδα.
Τέλος να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον πρωτοπόρο της κατηγορίας Αλμωπό Αριδαίος, στους αγώνες που θα δόση για την άνοδο του στην Γ΄ Εθνική.

Και του χρόνου με υγεία!!!


 1 ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ74
2
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ
64
3
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
50
4
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
47
5
Μ.ΑΛΕΞ. ΠΕΛΛΑΣ
41
6
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ
40
7ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ38
8

Α.Σ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
37


 9    

ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ
  35
10

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
35
11
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ

31
12ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ21
 13ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ-6
14ΟΛΥΜΠ.ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ-6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.