Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Εδεσσαϊκός 1 - 0.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η Δόξα Εξαπλατάνου το φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας  νικώντας τον Εδεσσαϊκό με σκορ 1 – 0 μέσα στο γήπεδο της.
 Μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και  την βροχή να πέφτει ασταμάτητα δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών, η Δόξα κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη από έναν θεωρητικά δύσκολο  αντίπαλο που φέτος επένδυσε αρκετά για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας τις πραγματικές της  προθέσεις και ταυτόχρονα περνώντας το μήνυμα πως δεν θα χαριστεί σε κανένα αντίπαλο.

Πήρε  την πρωτοβουλία των κινήσεων μέσα στο αγωνιστικό χώρο  πιέζοντας αρκετά τον αντίπαλο της σε όλο το γήπεδο.

Η πίεση αυτή φέρνει σχετικά  νωρίς και το επιθυμητό αποτέλεσμα όταν σε μια από τις οργανωμένες επιθέσεις της ο Θωμάς Ουζούνης ανατρέπεται αντικανονικά μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι.
Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Βακιάνης που στο 16΄ κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Η Δόξα συνεχίζει να πιέζει τον αντίπαλο της  χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες που θα την έφερναν κοντά σε ένα ακόμη γκολ.

Ο Εδεσσαϊκός βυθισμένος στην υπεροψία του θεωρώντας πως ήρθε να κάνει περίπατο… προσπαθεί να συνέρθει και να δημιουργήσει έστω μια ολοκληρωμένη αντεπίθεση για να πετύχει κάτι. Οι όποιες όμως προσπάθειές του δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Έτσι το πρώτο μέρος τελειώνει χωρίς κάποια αλλαγή στο αποτέλεσμα.

Το δεύτερο μέρος ξεκινά με τον Εδεσσαϊκό να δείχνει σημάδια ανάκαμψης και να προσπαθεί να οργανώσει κάποια αντεπίθεση ώστε να φέρει το ματς στα ίσα.

Η Δόξα σωστά στημένη και οργανωμένη αμυντικά ,αποτρέπει οιαδήποτε ευκαιρία των αντιπάλων της.
Την κόκκινη κάρτα θα δει στο  61΄ ο ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού Γιάννης Ουζούνης ,αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες, κάτι που επηρεάζει ακόμη περισσότερο τους φιλοξενούμενος.
Δυο σημαντικές ευκαιρίες  χάνει η Δόξα ώστε να διπλασιάσει τα τέρματα της, την μια με τον Λεμονάκη και η άλλη με τον Ουρτζάνη που δεν είχαν όμως θετική κατάληξη.

Στο 70΄ η Δόξα μένει και αυτή με δέκα παίκτες όταν ο Ιωαννίδης βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται.

Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπαθούν  να εκμεταλλευτούν και πάλι την αριθμητική ισορροπία και πιέζουν ώστε να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που όσο και να προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να  καταφέρουν .

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή τη κ. Ατζαμιδάκη έφερε την Δόξα να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκη δίνοντας στην ομάδα μας μεγάλη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος!
Το έχουμε τονίσει και σε προηγούμενα σχόλια μας πως η ομάδα είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και  έχει πραγματικά μεγάλες δυνατότητες και το απέδειξε με αυτό της το αποτέλεσμα!!

Υ.Γ.Το παιχνίδι τελείωσε σε ήρεμο κλίμα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, διαψεύδοντας έτσι τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού. Θεωρούμε ανώφελη και αρκετά υπερβολική την ενέργεια ενημέρωσις της εισαγγελίας καλώντας αστυνομική δύναμη στο γήπεδο. Ενέργειες σαν και αυτές δεν συμβάλουν στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση μεταξύ των Συλλόγων.   


Εξαιρετικός στην διαιτησία του ο κ Ατζαμιδάκης όπως επίσης και οι βοηθοί του κ. Δέλλιος και Κατεριάδης.

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΑΡΔΟΣ-Δημητριάδης-Γαννούλτσης Χ.-Τσόρμπας Ευθ.-Θωμάς Γιωργ,.-Θωμάς Λευτ.- Ουζούνης Θ.-Τσόρμπας Β.-Ιωαννίδης Φ.-Μποζίνης (40΄ Κονταξής)-Λεμονάκης Α.(80΄ Λαμπρίδης)-Βακιάνης Β.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.