Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Μ.Αλέξανδρος Όρμας 7 - 0.

΄΄Ξέσπασε΄΄ η Δόξα μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την ομάδα της Όρμας στα πλαίσια των αγώνων Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.
Το εύρος του σκορ δεν χρίζει και ιδιαίτερης κρητικής καθώς η ομάδα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος  σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
 Παίζοντας  εξαιρετικό ποδόσφαιρο με καλούς και οργανωμένους συνδυασμούς ,δείγμα φυσικά  της πολύ καλής δουλειάς άλλα και της φυσικής κατάστασης που βρίσκεται αυτήν την περίοδο η ομάδα.


Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν ένας συνεχής επιθετικός  μονόλογος της  Δόξας μέσα στην περιοχή της Όρμας .Δημιουργήθηκαν πέρα των αρκετών τερμάτων, πολλές  ακόμη ευκαιρίες που θα μπορούσαν να διευρύνουν ακόμη περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους έδειξαν πως ήταν ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν την επιθετική τακτική της Δόξας ,μένοντας έτσι μόνο στο να προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι θετικό.
Η μόνη ευκαιρία στο να μειώσουν το σκορ ήταν λίγα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού ,όταν στο πέναλτι που τους δόθηκε και εκτελέστηκε απέκρουσε την μπάλα ο  τερματοφύλακας της Δόξας ,Δημητριάδης!
Με την νίκη της  αυτή η Δόξα καταλήγει πρώτη στην βαθμολογικό πίνακα των ομίλων, περνώντας έτσι στην επόμενη φάση των αγώνων Κυπέλλου.


Το φιλμ το τερμάτων της Δόξας έχει ως εξής:


Μόλις στο 5΄ ο Φίλλιπος Ιωαννίδης με σουτ το 1-0.


Στο 18΄ με πλασέ ο Βασίλης Τσόρμπας το 2-0


Ο  Κονταξής με κοντινό πλασέ στο 39΄ το 3-0.


Με γκολ από τα ΄΄ αποδυτήρια ΄΄ μόλις στο 47΄ ο Αντώνης Λεμονάκης  το  4-0.


Στο 75΄ ο Θωμάς Ουζούνης το 5-0.

O Βαγγέλης Βακιάνης στο 80΄  το 6-0

Και ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα κλείσει την αυλαία των τερμάτων πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ στο 90΄ κάνοντας το τελικό 7-0.
















1 σχόλιο:

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.