Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Μ.Αλεξ.Πέλλας 0 - 6.


Βαριά ήττα γνώρισε η Δόξας στον αγώνας της  με την ομάδα της Πέλλας, στο εξ αναβολής παιχνίδι μέσα στο γήπεδο του Μανδάλου, λόγω τιμωρίας της έδρας της.
Μια ήττα που ήρθε να σφραγίσει την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της ομάδας λόγω των τελευταίων γεγονότων, αλλά και  της αστοχίας της να φέρει θετικά αποτελέσματα πριν μπει σε περιπέτειες. Από πού να αρχίσει και να τελειώσει κανείς για να κρίνει  αυτό το αποτέλεσμα; Σίγουρα το εύρος του σκορ δεν μπορεί να πει κανείς ότι αντιπροσωπεύει και την όλη απόδοση της ομάδας. 
Τι είναι όμως αυτό που κάνει την ομάδα ενώ παίζει ποδόσφαιρο,έχει την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά να χάνει τον αγώνα; Μια από τις αιτίες είναι η δυσκολία μας στην τελική προσπάθεια, ενώ δημιούργησε ευκαιρίες δεν έχει την μπάλα στα δίχτυα. Της έλειπε το εύκολο γκολ, το πάθος και η αποφασιστικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 
Σε αντίθεση με την ομάδα της Πέλλας που ήρθε αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι ,παίζοντας σωστά και οργανωμένα εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Αγωνιστικά τώρα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες στις δυο εστίες των ομάδων.Η Δόξα δείχνει να πατά καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο να παίρνει τον χώρο του κέντρου και να βγαίνει με καλές προϋποθέσεις για ένα γκολ. 
Δέχεται όμως ένα πολύ γρήγορο γκολ μόλις στο 10΄ , μετά από ολιγωρία της άμυνας ο Γεωργιάδης με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα μας, κάνοντας το 0-1.Παρά το γκολ που δέχεται η Δόξα  προσπαθεί να συνέλθει και βγαίνει με αξιώσεις ώστε να επιτύχει το γκολ της ισοφάρισης.
Στο 20΄ ο Βασίλης Τσόρμπας χάνει αυτή την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι ,όταν το κοντινό πλασέ που επιχειρεί η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.Με ένα συνεχές ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις δυο εστίες κυλούν τα υπόλοιπα λεπτά στο παιχνιδιού.
 Στο 40΄ η Πέλλα κερδίζει φάουλ  λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή της Δόξας. Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Δημήτρης Καραμούζας, που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αφού αυτή έχει βρει ελάχιστα σε κεφάλι αμυνόμενου ξεγελώντας τον Δημητριάδη, κάνοντας έτσι και το 0-2.Σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος.
 Το δεύτερο μέρος ήταν η ολοκληρωτική υποταγή της Δόξας απέναντι στην ανωτερότητα της Πέλλας. Δέχεται ένα τρίτο γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 48΄ ο  Καραμούζας κάνει το 0-3.
Παρά τα τρία γκολ που δέχεται η ομάδα μας ,οι ποδοσφαιριστές της προσπαθούν να πετύχουν κάτι που θα μπορέσει να τους βάλει στο παιχνίδι. Χάνει αρκετές ευκαιρίες αλλά ούτε μια δεν μπόρεσε να βρει τα δίχτυα του τερματοφύλακα της Πέλλας ,που καλά στημένη και οργανωμένη απέτρεπε κάθε προσπάθεια της Δόξας. 
Σε αντίθεση με την Πέλλα που έκανε γκολ όποια καλή ευκαιρία της δινόταν μέσα στην περιοχή της ομάδας μας.Έτσι το 0-4 γίνεται στο 80΄ από τον Παναγιωτέλη. Και ενώ η Δόξα βγαίνει μπροστά μήπως και πετύχη το γκολ της τιμής, έρχεται η ολοκληρωτική της κατάρρευση και λίγα λεπτά αργότερα δέχεται και ένα γκολ ακόμη στο 85΄ και πάλι από τον Καραμούζα. 
Το τελικό 0-6 γίνεται στο 90΄ από τον Γεωργιάδη.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πέλλας που πίστεψε και πήρε δίκαια την νίκη, από μια  φλύαρη Δόξα ,που πρέπει πολύ γρήγορα να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να κοιτάξει μπροστά προτού μπει σε περιπέτειες.
Είναι κρίμα για όλους μας μια ομάδα αυτού του επιπέδου, με εξαιρετική οργάνωση μα πάνω από όλα με αξιόλογο ποδοσφαιρικό υλικό να έχει αυτήν την πορεία.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ταγκαλίδη όπως επίσης και των βοηθών του κ. Βαμβακά και Τσαλκάνη.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.