Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Αλμωπός Αριδαίας 0 - 0.

Tο έχουμε τονίσει επανειλημμένα μέσα από την στήλη μας, για τις μεγάλες δυνατότητες αυτών των παιδιών και γενικά όλης της ομάδας.
Τι ήταν όμως αυτό το κάτι που έκανε αυτήν την φορά την  ομάδα να μεταμορφωθεί και να δείξει τις πραγματικές της αρετές;
Αυτό το παιχνίδι δεν είχε να κάνει σε τίποτα με αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής. Μια ομάδα με δύναμη και πάθος, μα πάνω από όλα αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι και θα το είχε καταφέρει αν δεν της το στερούσε η λάθος υπόδειξη του δευτέρου βοηθού της
αναμέτρησης.Στημένη πολύ καλά σε όλα τα σημεία του γηπέδου προσπάθησε να κερδίσει το παιχνίδι.

Αγωνιστικά τώρα έγινε ένας πολύ καλός και δυνατός αγώνας, με τις ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν με καλές προϋποθέσεις μέσα στις αντίπαλες  περιοχές.
Ισορροπημένο το παιχνίδι σε όλο σχεδόν το πρώτο μέρος του, χωρίς τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες. Η Δόξα στημένη πολύ καλά αμυντικά με καλές αλληλοκαλύψεις  δεν έδωσε το δικαίωμα στον αρκετά φλύαρο επιθετικά Αλμωπό να την απειλήσει ιδιαίτερα.
Εν αντιθέσει με την Δόξα που έδειξε να είναι πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της απειλώντας αρκετές φορές την εστία του Αλμωπού.
Το δεύτερο μέρος τώρα δεν έδωσε και πάλι κάτι σημαντικό ώστε να αλλάξει το σκορ του παιχνιδιού.
Ο Αλμωπός προσπάθησε να πιέσει την Δόξα κυρίως στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της
Η Δόξα από την πλευρά της επιχείρησε και αυτή αρκετές φορές να απειλήσει την εστία του Αλμωπού.
Ο Βασίλης Τσόρμπας μόνος σχεδόν μέσα στην μεγάλη περιοχή, το σουτ που επιχειρεί στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 75΄ ο Παρτσανάκης αφού δέχεται την μπάλα ,βγαίνει μπροστά και σχεδόν μόνος με τον τερματοφύλακα ανατρέπεται εσκεμμένα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή να  δείχνει μόνο την κίτρινη κάρτα ταυτόχρονα και το φάουλ.
Κάτι που δεν έκανε λίγο αργότερα σε μια άλλη φάση αυτήν την φορά σε βάρος της Δόξας, όταν ο Βασίλης Τσόρμπας ανατρέπει αντίπαλο του, με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα με δέκα παίκτες.
Παρά την απώλεια του παίκτη και με ένα λιγότερο, η Δόξα κυνηγά να επιτύχει το γκολ που θα της δώσει την νίκη.
Λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του παιχνιδιού ο Θωμάς Ουζούνης καταφέρνει με ένα εξαιρετικό πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αλμωπού, αλλά ο δεύτερος βοηθός είχε διαφορετική γνώμη  υποδεικνύοντας λανθασμένα  τον παίκτη σε θέση οφ σαϊτ.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού από τον διαιτητή βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες δίχως τέρματα ,μοιράζοντας φυσικά και τους βαθμούς.
Αν και δεν κατάφερε η Δόξα να πάρει τους βαθμούς της νίκη, το παιχνίδι αυτό ήταν για την ομάδα μια τόνωση κυρίως ψυχολογική  αλλά και ηθική μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της. Αλλά και το αποτέλεσμα αυτό θεωρείται θετικό, καθώς είχε να κάνει με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, αλλά και τον πρωτοπόρο της.



Μέτρια η διαιτησία κ. Θεολόγου γιατί σε πανομοιότυπες φάσεις έκρινε με διαφορετικά κριτήρια. Αρκετά καλός ο βοηθός του, κ.Ζιώγλης,ενώ μέτριος ο κ. Αλμαλιώτης ,γιατί  ΄΄έχασε΄΄την φάση του οφ σάϊτ σε βάρος της Δόξας.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.