Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Εθνικός Γιανντσών - Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 0.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα  έληξε το εκτός έδρας  παιχνίδι της Δόξας μέσα στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, με την ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών.
Ένα καλό  σε γενικές γραμμές παιχνίδι, με τις ομάδες να δίνουν έναν αρκετά γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, προσπαθώντας έτσι  να δημιουργήσουν την φάση  που θα της δώσει προβάδισμα στο σκορ.
Το πρώτο μέρος ξεκινά με τους γηπεδούχους να έχουν αρχικά τον ελέγχο του παιχνιδιού
πιέζοντας  την Δόξα, δημιουργώντας έτσι και τις προϋποθέσεις να πετύχουν ένα γκολ ,με την ομάδα μας όμως σωστά τοποθετημένη αμυντικά να αποτρέπει κάθε προσπάθεια.
Λίγο πριν τα μέσα του πρώτου  μέρους η Δόξα βρίσκει τον ρυθμό της ,ισορροπεί το παιχνίδι και ελέγχει τον χώρο του κέντρου .Έτσι της δίνεται η δυνατότητα να  βγει και αυτή με την σειρά της με καλές προϋποθέσεις μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.
Δημιουργεί και χάνει σημαντικές ευκαιρίες αλλά καμία από αυτές δεν βρήκε τα δίχτυα του τερματοφύλακα του Εθνικού.
Χωρίς να αλλάξει κάτι σημαντικό  τελειώνει το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στην επανάληψη τώρα δεν αλλάζει και τίποτα ιδιαίτερο στην όλη εικόνα του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι μπαίνουν και πάλι δυνατά στο παιχνίδι και πιέζουν την Δόξα αρκετά μέσα στην περιοχή της χάνοντας ορισμένες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.
Την μεγαλύτερη όμως ευκαιρία ώστε να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, ήταν το πέναλτι που της δόθηκε στο 55΄,όταν η μπάλα βρήκε χέρι αμυνόμενου  της Δόξας μέσα στην περιοχή.
Στην εκτέλεση του όμως η μπάλα δεν βρήκε τα δίχτυα καταλήγοντας τελικά άουτ.
Ίσως αυτή η χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων ήταν και η αιτία έτσι ώστε η Δόξα να αλλάξει τον ρυθμό της και να πιέσει τον αντίπαλο της.
Ελέγχει αρκετά το παιχνίδι και χάνει με τους Βακιάνη ,Λευτέρη Θωμά και Μονογενίδη σημαντικές ευκαιρίες  έτσι ώστε να πετύχει ένα γκολ.
 Ο χρόνος του δευτέρου μέρους καταναλώθηκε με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και με συνεχή ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις  περιοχές των ομάδων.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή του αγώνα βρήκε τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια  ισόπαλες δίχως τέρματα, μοιράζοντας φυσικά και τους βαθμούς.
Αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε κακό ,καθώς είχε να κάνει με ένα εκτός έδρας παιχνίδι ,αλλά και με μια ομάδα αρκετά καλή που διψούσε να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα κάνει το ρεπό της. Αυτή ίσως είναι  μια ευκαιρία έτσι ώστε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τις τελικές προσπάθειες μας μέσα στων αγωνιστικό χώρο.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Γιάνκου ,όπως  επίσης και των βοηθών του κ. Σίπκα Γ. και Περδίκα Α.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.