Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Αυστηρή απόφαση της ΕΠΣ σε βάρος της Δόξας.


Όλη της την αυστηρότητα εξάντλησε η διοικούσα αρχή της ΕΠΣ Πέλλας  σε βάρος της Δόξας Εξαπλατάνου για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Εδεσσαϊκό.
Προβλημάτισε  η απόφαση αυτή τους διοικούντες όσο και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας,
καθώς  παρόμοιες αλλά και χειρότερες καταστάσεις ,οι ποινές ήταν πολύ ποιο ήπιες.
Είναι άραγε η μόνη αίτια τα επεισόδια, η  κρύβει κάτι άλλο….??????

                                                                    Έδεσσα 22-1-201


                                                                        Αριθ. Πρωτ. 85
ΠΡΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ
                                                        ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ
                Σας γνωρίζουμε τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσής μας της 21-1-2015.

- Κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων  ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΟΣΥΚΙΑΣ-ΑΣΠΙΔΑ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ, με τέρματα 3-0 υπέρ της ομάδας του σωματείου ΑΣΠΙΔΑ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ, επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΟΣΥΚΙΑΣ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-2) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2015/16,  επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.
- Επιβάλει στο σωματείο ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου, επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος που μετέχει (Α1 ερασιτεχνική κατηγορία ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/15),  επίσης επιβάλει χρηματικό πρόστιμο 200 Ε το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην Ένωση Πέλλας μέχρι την 23-2-2015,  για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 10-1-2015, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ-Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ, βάσει των διατάξεων του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Επίσης επιβάλει στον εγγεγραμμένο εκπρόσωπο του σωματείου ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΙΔΗ Α., ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς  χώρους, από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου του σωματείου ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, μέχρι την λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/15, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 10-1-2015, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ-ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ.                      
Η έναρξη της ποινής από 22-1-2015 και λήξη η 30-6-2015.
-Επιβάλει στο σωματείο ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ, ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος για  μία (1) αγωνιστική ημέρα από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου,  για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 17-1-2015, μεταξύ των ομάδων ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κ. ΒΡΥΣΗΣ, βάσει των διατάξεων του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.