Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Δόξα Ριζού 0 - 0.

Χωρίς  θετικό αποτέλεσμα για την Δόξα Εξαπλατάνου, τελείωσε το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο της με την ομάδα του Ριζού μένοντας στο 0-0.
Ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι και με μια ομάδα που πολεμά να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία, χωρίς αυτό να υποτιμά τις αγωνιστικές ικανότητες,απεναντίας την κάνει να παίζει με περισσότερο δύναμη και πάθος. 

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, σκληρό όμως και δυνατό κυρίως από την πλευρά

των φιλοξενουμένων.
Η Δόξα με αρκετές βασικές απουσίες στο παιχνίδι παρόλα αυτά ξεκίνησε το πρώτο μέρος αρκετά καλά και προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ.
Έλεγχε το παιχνίδι ,αλλά ήρθε αντιμέτωπη με μια πολύ σφιχτή  αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων που απέτρεπαν κάθε προσπάθεια μέσα στην περιοχή τους.
Πέραν  κάποιων φλύαρων αντεπιθέσεων από την πλευρά των φιλοξενούμενων, δεν έδειξαν ότι θα μπορούσαν να παραβιάσουν και να απειλήσουν την εστία της Δόξας, εκτός κάποιον ελάχιστων, αλλά όχι σημαντικών ευκαιριών. 
Έτσι το πρώτο μέρος τελείωσε με το αποτέλεσμα να παραμένει χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο μέρος τώρα η ομάδα μας μπαίνει πολύ καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δείχνει στο αντίπαλο τις προθέσεις της.
Πιέζει αρκετά ψηλά, ελέγχει την περιοχή του κέντρου και φτάνει πολλές φορές  μέσα στην περιοχή τους.
Αρκετές οι πολύ καλές ευκαιρίες για την Δόξα που θα μπορούν να φέρουν ένα γκολ ,αλλά καμία από αυτές δεν βρήκε τα δίχτυα του τερματοφύλακα του Ριζού, που παρεμπιπτόντως ήταν αυτός που κράτησε με τις επεμβάσεις του ανέπαφη την εστία του.Σε συνάρτηση με την δυσκολία μας στην τελική προσπάθεια είναι ένας και από τους λόγους που δεν ήρθε το πολυπόθητο γκολ

Το Ριζό πολύ καλά στημένο αμυντικά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του και  τις όποιες αντεπιθέσεις που επιχείρησε δεν μπόρεσε να φέρει κάποιο αποτέλεσμα.
Έτσι το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα ,μοιράζοντας ταυτόχρονα και τους βαθμούς.

Καλό αλλά αρκετά ανεκτικό το διαιτητικό τρίο του αγώνα στο  σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.