Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Παρουσίαση του προπονητή της Δόξας,Βασίλη Σαμαρά σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.


   Την παρουσίαση του προπονητή της ομάδας, Βασίλη Σαμαρά,  έκανε προς όλα τα μέλη της διοίκησης ο πρόεδρός  της  Δημήτρης Βασιλειάδης.
   Αφού αρχικά τον καλωσόρισε, του ευχήθηκε εκ μέρους όλης της διοίκησης, καλή επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο έργο που ανέλαβε να εκπληρώσει. Του τόνισε ιδιαίτερα την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση που θα έχει από όλους στις οποιεσδήποτε αποφάσεις  του, σχετικά με την καλή λειτουργιά της ομάδας.
   Παίρνοντας τώρα τον λόγο ο προπονητής της ομάδας ,
ευχαρίστησε με την σειρά του την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε απέναντι στο πρόσωπό του.
   Στη συνέχεια της συζήτησης έδωσε και τα πρώτα δείγματα του τρόπου λειτουργίας της ομάδας. Όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί, όταν υπάρχει από όλους διάθεση για δουλειά και πάνω από όλα πειθαρχία και αγάπη για αυτό που κάνουν. "Πρέπει να οργανωθούμε"  τόνισε "σε όλους τους τομείς,  έτσι ώστε όλες οι προσπάθειές μας να έχουν θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα έχει αρκετό έμψυχο υλικό, που πρέπει να αξιοποιηθεί ανάλογα Επίσης, με την προσθήκη κάποιων εύστοχων επιλογών μπορούν να έρθουν και οι ανάλογες επιτυχίες, αλλά πάντα με υπομονή και πολύ δουλειά από όλους."
   Παίρνοντας τον λόγο και πάλι ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε πως η διοίκηση ξεκινά ήδη τον προγραμματισμό της, εστιάζοντας αρχικά το ενδιαφέρον της στις κτιριακές εγκαταστάσεις του γηπέδου. Tις αμέσως επόμενες ημέρες, αρχίζει η μελέτη και η εκτέλεση διαμόρφωσης των εσωτερικών και εξωτερικών εγκαταστάσεων του υπάρχοντος κτηρίου, έτσι ώστε με το ξεκίνημα της προετοιμασίας να είναι όλα έτοιμα, για να υποδεχτεί τους ποδοσφαιριστές της σε έναν νέο λειτουργικό  χώρο.
   Έτσι  η συζήτηση, που επεκτάθηκε και στην επίλυση ορισμένων άλλων θεμάτων, έκλεισε με την ευχή όλων για μια καλή αγωνιστική σεζόν!

11 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ............... http://aridaianews.blogspot.gr/2013/06/blog-post_7005.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dn prolabame na tn doume xathike sto skotadi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ομαδα έχει πιάσει ταβάνι.Με τόσο δυνατές ομάδες στην Α1 η καλή πορεία στο πρωτάθλημα είναι σημαντική επιτυχία.Πόσο παραπάνω να πάμε? απορώ με το πείσμα κάποιων της διοίκησης να πάμε που? ταλέντα πότε θα βγάλουμε να χαρούμε σαν τοπικοί ποδοσφαιρόφιλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. epistrefei o dhmos aggelakhs ki ola kala.mhn to caxnetai kauoloy.o poio petyxhmenos poy perase apo ejaplatano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρωτα τον διωχνουμε γιατι δεν μας κανει και μετα τον ξαναφερνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχοθμε νεα;πιονθα παρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Δημος Αγγελακης ειναι η καλύτερη λύση και τον θελει ο κοσμος της ομαδας.Καλύτερα καποιος ποιο ξένος για να μην παραπονιούνται και οι πατεραδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.