Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Επιτέλους οριστική λύση στα δρώμενα της ομάδας!



Σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας σχετικά με την  συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου. Στις επόμενες όμως ημέρες παρουσιάστηκε και πάλι εμπλοκή που είχε να κάνει με την ανάληψη της θέσεις του Προέδρου.
Έτσι μετά από κάποιες ζυμώσεις και συζητήσεις, αποφασίστηκε να γίνει εκ νέου μια γενική συνέλευση όλων των μελών της ομάδας ώστε να αποφασιστούν  και να λυθούν τα νέα δεδομένα που παρουσιάστηκαν.
Χθες Δευτέρα 20-05-2013,πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση με κύριο θέμα την εκ νέου εκλογή  Προέδρου. Αφού ξεκίνησαν οι συζητήσεις και έγιναν οι απαιτούμενες προτάσεις, η μοναδική πρόταση που έτυχε αποδοχής ήταν του..
Δημήτρη Βασιλειάδη, (μια απόφαση  που τον τιμά ιδιαίτερα)η όποια και στηρίχτηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη της ομάδας.
Αρκετά ήταν και τα θετικά αυτής της συνελεύσης ,πρώτο και κύριο η επιστροφή στα διοικητικά της ομάδας του Τάσου Λαμπρίδη και του Σάκη Ζουμπούλη, όπως επίσης και η εγγραφή νέων μελών στην διοίκηση.Συζητήθηκαν επίσης πολλά και ποικίλα θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση αλλά και την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα η ομάδα. Μια ίσως από τις πιο καλές και θετικές γενικές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν τελευταία. 

Έτσι  αναδείχτηκε μια ισχυρή και πολυσυλλεκτική διοίκηση που απαρτίζεται κυρίως από παλιά  αλλά και νέα δυνατά στελέχη έτοιμα  να προσφέρουν τα μέγιστα στην ομάδα.
Μετά από αυτές τις διαδικασίες ορίστηκε και η ημέρα συγκέντρωσης του νέου Δ.Σ. ,που θα είναι η Παρασκευή 24-05-2013 και ώρα 9 μμ. έτσι ώστε να συγκληθεί σε σώμα, αλλά και να γίνει ο νέος προγραμματισμός της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.