Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Θετικά τα αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης στην Δόξας.



Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 10-05-2013 στην αίθουσα των ποιητών, η γενική συνέλευση της Δόξας με κύριο θέμα την ανάδειξη του νέου Δ/κου Συμβουλίου.
Μετά από αρκετή συζήτηση και προβληματισμούς ,οριστικοποιήθηκαν τελικά τα νέα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο Δ./Σ. Αποτελείτε  κυρίως από μέλη της προηγούμενης διοίκησης, ..
δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη αγάπη τους για την ομάδα, αλλά και με   σημαντικές παρουσίες νέων μελών .

Μετά από αυτήν την εξέλιξη το Δ.Σ. αποφάσισε νέα συνάντηση  την Δευτέρα  13-05-2013 και ώρα 9 μμ., για την ανάδειξη και κατανομή των αρμοδιοτήτων στην ομάδα.

6 σχόλια:

  1. parakalo ta onomata toy d.s.giati akoysa oti zoympoylhs mpoytsoykhs lampridhs kai alloi den synexizoyn me ypetiotita kapoion apo io palio d.s.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8A MAS ENHMEROSETAI TELIKA POIA EINAI TA ONOMATA TOY D.S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MALLON O XRHSTHS TOY SAIT EXEI POLY DOYLEIA H APAJIH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μη απάντησή μας δεν είναι θέμα απαξίωσης προς εσάς. Κατανοώ την αγωνία σας και το ενδιαφέρον σας. Η μη ανακοίνωση των ονομάτων έχει να κάνει μόνο με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ,θεωρούμε φρόνιμο πως αν δεν τελειώσουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες να μην ανακοινώσουμε τα ονόματα προς αποφυγή περεταίρω παρεξηγήσεων. Αύριο γίνονται και οι τελευταίες ελπίζουμε διεργασίες για την ολοκλήρωση του Δ.Σ. και έτσι θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε όλα τα ονόματα και τα καθήκοντα του καθενός.
    Θερμή παράκληση, μην προτρέχετε σε σχόλια και κρητικές που δεν έχουν αντίκρισμα, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να δημιουργήσουμε μεγαλύτερα προβλήματα ,κάτι που πρέπει να αποφύγουμε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.