Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Εδεσσαϊκός- Δόξα Εξαπλατάνου 4 - 1.

Την ήττα γνώρισε στο γήπεδο του Εδεσσαϊκού η Δόξα από την ομώνυμη ομάδα, με σκορ 4-1.
Ένα αποτέλεσμα που δεν αντιπροσωπεύει πλήρως  το εύρος  του σκορ, καθώς η Δόξα αντιστάθηκε και δυσκόλεψε αρκετά τον αντίπαλο της σε όλη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πλήρωσε όμως και πάλι τα τραγικά της λάθη, σε συνάρτηση φυσικά και με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες  ,καθώς ο πολύ δυνατός αέρας που επικρατούσε δεν επέτρεπε και τις δυο ομάδες στην σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού, με συνέπεια και την δημιουργία αρκετών λαθών.
Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ξεκίνησε με τους γηπεδούχους..
να έχουν καλύτερη ανάπτυξη, ελέγχοντας τον χώρο του κέντρου και με οργανωμένες επιθέσεις  να δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ, αλλά η σωστή αμυντική διάταξη της  Δόξας  απέτρεπε τις προσπάθειες.
Με στημένη φάση άνοιξε το σκορ ο Εδεσσαϊκός στο 16΄,όταν σε εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Γεωργίου, ανενόχλητος να παίρνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Με την Δόξα να προσπαθεί να συνέρθει, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Εδεσσαϊκού ,αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Λίγο προτού την εκπνοή του ημιχρόνου στο 40΄,ο Σπάχο για την Δόξας εκτελεί φάουλ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή και με συρτό σουτ κεραυνό στέλνει την μπάλα  στην γωνία της εστίας με τον τερματοφύλακα ανήμπορο να αντιδράσει διαμορφώνοντας το σκορ στο 1-1,αποτέλεσμα με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος.
Το δεύτερο μέρος ξεκινά με την Δόξα να δέχεται ένα πολύ γρήγορο γκολ μόλις στο 49΄,μετά από μια λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα, όταν σε ελεύθερη πάσα με τα χέρια σε συμπαίκτη του δεν υπολόγισε σωστά και τον δυνατό κόντρα αέρα που επικρατούσε με συνέπεια αυτή να καταλήξει σε αντίπαλο παίχτη ,και συγκεκριμένα στον Λαφαζανίδη που αυτός με την σειρά του εκτελεί ένα άψογο πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή κάνοντας το 2-1.
Ο ρυθμός του αγώνα στην συνέχεια γίνεται ακόμη πιο γρήγορος με συνεχείς εναλλαγές των φάσεων στις δυο εστίες των ομάδων. Η Δόξα πλέον  πιο αποφασισμένη ελέγχει περισσότερο τον χώρο του κέντρου και προσπαθεί να ισοφαρίσει τον αγώνα
Στο 65΄φάουλ από τον Βασιλόπουλο έξω από την μεγάλη περιοχή ,απόκρουση από τον τερματοφύλακα σε κόρνερ.
Στο 70΄ σουτ του Σπάχο η μπάλα μόλις άουτ, στο 75΄ ο Αθανασίου (Ντέταρη)σε μετωπική διείσδυση στην εστία του Εδεσσαϊκού πλασάρει τον τερματοφύλακα ,η μπάλα περνά σύριζα από το κάθετο δοκάρι της εστίας.
Αρκετές ακόμη ευκαιρίες έχει η ομάδα της Δόξας  να ισοφαρίσει το παιχνίδι ,αλλά οι συνεχείς και τις περισσότερες φορές λάθος υποδείξεις του βοηθού  διέκοπταν τις φάσεις, υποδεικνύοντας οφ σαϊτ.
Και εκεί που το παιχνίδι έδειχνε με την ομάδα να μπορεί να τα καταφέρει, δέχεται και πάλι από στημένη φάση γκολ στο 82΄,όταν με  άψογο σε εκτέλεση φάουλ από τον Τσόπτση να κάνει το 3-1.Και στο 88΄πλάγια σέντρα από τα αριστερά μέσα στην εστία της Δόξας ,η μπάλα χτυπά σε πόδι αμυντικού αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα γράφοντας το 4-1,σκορ με το οποίο τελείωσε και το παιχνίδι.
Παρά την ήττα της η ομάδας έδειξε να έχει ακόμη πολλά  ψυχικά αποθέματα, στέλνοντας μήνυμα προς όλους ότι δεν μπορεί να την υποτιμήσει κανείς, μα  περισσότερο ότι δεν θα χαριστεί σε κανένα !

Kαλή η διαιτησία του κ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗ μέτριοι οι βοηθοί κ.  ΣΥΡΩΚΑΣ- ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ 
 

   Δόξα Εξαπλατάνου:ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ:Δημητριάδης,Σπάχο,Σασαρίδης,Γιαννούλτσης, (46΄Παρτσανάκης)Κυριακίδης,Αθανασίου,Νάτσος,Γιόντης(70΄Γεωργιάδης,ΚουτρούμπαλοςΒασιλόπουλος, 
Μάτζιος.(80΄Ανδριανόπουλος)














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.