Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου-Μ.Αλέξανρος Ν.Μυλοτόπου 2-1.


Μια μεγάλη και σπουδαία νίκη  κατάφερε να αποσπάσει η Δόξα μέσα στο γήπεδο της ,από την πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας τον Μ. Αλέξανδρο Ν. Μυλοτόπου.
 Η ομάδα της Δόξας απέδειξε σε όλο το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ,ότι στα δύσκολα ξέρει και μπορεί να στέκεται ανάλογα. Παρά τις σημαντικές απουσίες που αντιμετώπισε μπόρεσε και στάθηκε ισάξια στο παιχνίδι.
Με μαέστρο τον προπονητή της Πάρη Ζουμπούλη να δίνει με τους ποδοσφαιριστές του ρυθμό στον αγώνα.Στήνοντας σωστά και πάνω..
..από όλα πειθαρχημένα την ομάδα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο δυνατά, δίνοντας το στίγμα στον αντίπαλο της ότι θα περνούσε δύσκολες στιγμές στο γήπεδο.
Στο 4΄χάνεται και η πρώτη καλή ευκαιρία με τον Αθανασίου να στέλνει την μπάλα άουτ μετά από σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Στο 7΄με μια σέντρα από τα αριστερά απο τον Κουτρούμπαλο, σουτ του Βασιλόπουλου  μέσα από την μεγάλη περιοχή  η μπάλα βρίσκει σε σώμα αντιπάλου με τελική κατάληξη τα δίχτυα γράφοντας το 1-0 .
Με την ψυχολογία και το σκορ να είναι υπέρ της, η Δόξα συνεχίζει να πιέζει τον αντίπαλο προσπαθώντας να κλειδώσει το σκορ από το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στο 25΄με ατομική προσπάθεια από τον Κυριακίδη μέσα στα καρέ του Μυλοτόπου, κοντινό πλασέ αποκρούει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
Στο 30΄με σουτ του Αθανασίου μέσα από την μεγάλη περιοχή και πάλι αποκρούει ο τερματοφύλακα σε κόρνερ.
Με τον Αθανασίου και πάλι για την Δόξα στο 35΄να χάνει σημαντική ευκαιρία σε τε α τετ με τον τερματοφύλακα ,η μπάλα να περνά ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι της εστίας καταλήγοντας άουτ.
Η ομάδα του Μυλοτόπου πιέζει, ισορροπεί το παιχνίδι και προσπαθεί να πετύχει την ισοφάριση.
Φάουλ στο 39΄σε βάρος της Δόξας, αρκετά έξω από την περιοχή, γρήγορη εκτέλεση από τους ποδοσφαιριστές,(και ενώ η μπάλα δεν έχει στηθεί σωστά και ήταν εν κινήσει, κάτι που σήμαινε επανάληψη εκτέλεσης του φάουλ)με αποδεκτή της μπάλας τον Μυρντίνα και στιγμιαία αδράνεια της άμυνας ,αυτός με κοντινό πλασέ κάνει το 1-1 φέρνοντας το ματς στα ίσα, σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος.
Το δεύτερο μέρος  τώρα του παιχνιδιού μπορούμε να πούμε ότι ήταν μοιρασμένο  για τις δυο ομάδες ,χωρίς τις μεγάλες φάσεις  μπροστά από τις δυο εστίες. Ένα ημίχρονο με κύριο χαρακτηριστικό τις μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και βγαίνοντας μπροστά με οργανωμένες αντεπιθέσεις.
Πιο επικίνδυνη η Δόξα κυρίως στο πρώτο 25λεπτο,να δημιουργεί καλύτερες και πιο αξιόλογες φάσεις.
Μια από αυτές έφερε και το ανάλογο αποτέλεσμα, όταν ο Αθανασίου δέχεται από συμπαίκτη του την μπάλα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, αυτός κάνοντας μια πλάγιο μετωπική επέλαση από δεξιά βγάζοντας μια σέντρα στο κέντρο της εστίας του Μυλοτόπου, αποδέκτης της μπάλας ο Κυριακίδης που δεν δυσκολεύετε να πλασάρει από κοντά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας στο 68΄το 2-1,δημιουργώντας έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο επόμενο διάστημα του αγώνα, ο Μυλότοπος πιέζει αρκετά για την ισοφάριση. Με σωστή και πάνω απ΄ όλα οργανωμένη αμυντική διάταξη της Δόξας ,να κλείνει κάθε δυνατή δίοδο με καλές αλληλοκαλύψεις δεν έδωσαν το δικαίωμα να δημιουργηθούν επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία, με μόνη εξαίρεση τον πολύ καλό και επικίνδυνο Ρίτε να προσπαθεί σχεδόν μόνος για ένα γκολ, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Μεγάλος ο εκνευρισμός των ανθρώπων του πάγκου των φιλοξενουμένων, να διαμαρτύρονται συνεχώς στο διαιτητή βλέποντας ανύπαρκτες φάσεις.
Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια, με την Δόξα να είναι η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού, κερδίζοντας όχι μόνο τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ,αλλά και την πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας  τον Μ. Αλέξανδρο Ν.Μυλοτόπου.
Τι θα μπορούσε να πει κανείς για να εκφράσει με λόγια τα συναισθήματά του για αυτά τα παιδιά, κατέθεσαν την ψυχή τους δίνοντας τα πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό για να καταφέρουν και να αποδείξουν παντού, ότι η τωρινή της βαθμολογική κατάσταση είναι μόνο εικονική.
Συγχαρητήρια πρώτα στο προπονητή μας Πάρη Ζουμπούλη ,που με την μαεστρία και την εμπειρία που διαθέτει, κατάφερε να στήσει την ομάδα παρά τις μεγάλες και σοβαρές ελλείψεις που είχε, δεύτερο σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές για αυτήν τους την μεγάλη προσπάθεια!!

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. ΡΟΔΟΒΙΤΗ και των βοηθών κ. ΤΣΙΠΑ Δ -ΚΟΡΩΝΑ

Δόξα Εξαπλατάνου:ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ:Παντελίδης,Σπάχο,Σασαρίδης,(30΄Ανδριανόπουλος)Μανίσης, Παρτσανάκης,(35΄Δημητρίου Δ.)Κυριακίδης,Αθανασίου,Νάτσκος,Γεωργιάδης,Κουτρούμπαλος,(80΄Δημητρίου Πετρ.)Βασιλόπουλος.
 
ένα κλικ για μεγέθυνση
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.