Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Μ.Αλέξανδρος Ν.Πέλλας-Δόξα Εξαπλατάνου 2-0.


Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Δόξας μέσα στο γήπεδο της Ν. Πέλλας
Σε έναν πολύ βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο, οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να αποδώσουν όπως ήταν αναμενόμενο και το ανάλογο θέαμα , αρκέστηκαν να παίξουν ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι.
Έτσι λοιπόν ανάγκασε τις ομάδες να είναι αρκετά επιφυλακτικές και να προσπαθούν να διατηρήσουν περισσότερο ανέπαφη την εστία τους.
Το πρώτο μέρος ανήκει κυρίως  στην ομάδα ..
..της Δόξας ,που παρά τις εμφανείς  ελλείψεις που είχε προσπάθησε αρκετά, αλλά τελικά όλες οι προσπάθειες της δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Από την πλευρά της τώρα η Πέλλα και αυτή έδειξε ανήμπορη να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της Δόξας ,προσπάθησε με κάποιες αντεπιθέσεις να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάτι που αντιμετωπίστηκαν όμως χωρίς μεγάλη δυσκολία από τους αμυντικούς της ομάδας.
 Ο υπόλοιπος χρόνος του ημιχρόνου σπαταλήθηκε από τις ομάδες σε διεκδικήσεις και προσπάθειες κυρίως στον χώρο του κέντρου, χωρίς τις μεγάλες φάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν ένα γκολ.
Μελανό σημείο στα πρώτα λεπτά του  ημιχρόνου στάθηκε η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, φιλάθλου της Πέλλας, που κινούμενος απειλητικά  προς τον βοηθό του αγώνα τον κ.Τομίδη, αναγκάζοντας  την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα από την διαιτητή.
Στην επανάληψη  τώρα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι δείχνουν πιο αποφασισμένοι και μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ελέγχοντας περισσότερο των χώρο του κέντρου και δημιουργούν πιο αξιόλογες φάσεις για ένα γκολ.
Συνέπεια της πίεσης αυτής ήταν να αποφέρει και αποτέλεσμα, όταν στο 65΄σε εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο αφύλακτος Μπάσδος μέσα στην μικρή περιοχή δεν δυσκολεύεται να στείλει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας, ανοίγοντας και γράφοντας το  1-0.
Στο 76΄ μια φάση σχεδόν  καρμπόν με την προηγούμενη, κόρνερ από δεξιά αδυναμία απόκρουσης της μπάλας μέσα στην μικρή περιοχή, ο Σαρήπαππας σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
Καθώς ο χρόνος κυλούσε σε βάρος της Δόξας ,η ομάδα φορτωμένη με αρκετό άγχνος έδειχνε να μην έχει τις ψυχικές δυνάμεις να αντιμετωπίσει το σε βάρος της σκορ. Προσπάθησε και βγήκε μπροστά αλλά η μόνη αξιόλογη φάση που θα μπορούσε να μειώσει το σκορ ήταν στο 85,΄όταν ο Μάτζιος σε κεφαλιά από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα της Πέλλας.
Έτσι με το τελικό  σκορ να παραμένει στο 2-0 ο διαιτητής  έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια ,με την Πέλλα να παίρνει τους τρεις πολύτιμους  βαθμούς της νίκης ,δίνοντας της και ένα σοβαρό πλεονέκτημα για την εξασφάλιση της στην κατηγορία.
Η ήττα τώρα της Δόξας δυσκολεύει σίγουρα λίγο το κυνήγι της αποφυγής των αγώνων play out αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη, υπάρχουν αρκετοί ακόμη αγώνες που μπορούμε να διεκδικήσουμε βαθμούς  και θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Μέτρια και με ορισμένα σοβαρά λάθη η διαιτησία της κ.  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ πολύ καλός ο κ.ΤΟΜΙΔΗΣ, πολλά και τραγικά τα λάθη του κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. 

  Δόξα Εξαπλατάνου:ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ:Παντελίδης,Σπάχο,Μανίσης,Δημητρίου Δ.(60΄Ανδριανόπουλος) Κυριακίδης,(75΄Ματζιος)Αθανασίου,Νάτσκος,Γεωργιάδης(25΄Τσουλφαϊδης Κ),Κουτρούμπαλος,Γιόντης,Βασιλόπουλος.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.