Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Δόξα Μανδάλου - Δόξα Εξαπλατάνου 3 - 1 .




‘’Στο ίδιο έργο θεατές’’,μια κατάσταση που την ζούμε σχεδόν στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας, το να δέχεται γρήγορο γκολ να φορτώνεται με περισσότερο άγχος και να δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές στην απόδοσή τους.
Το παιχνίδι ξεκίνησε και με τις δυο ομάδες να μπαίνουν αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο.
Το γρήγορο όμως γκολ των γηπεδούχο μόλις στο...
5΄μετά από ένα γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής από τον Καλώτι να κάνει το 1-0, έδωσε άλλη τροπή στο παιχνίδι.
Μετά από το αρχικό σοκ, η ομάδα μας  βγαίνει μπροστά και δημιουργεί αρκετές φάσεις ορισμένες από αυτές με τους :
Παρτσανάκη στο 12΄σε σουτ λίγο έξω από την μικρή περιοχή η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.
Στο 21΄ ο Γιαννούλτσης σε ένα κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.
Και εκεί που η ομάδα έλεγχε αρκετά το παιχνίδι δέχεται στο 25΄με κεφαλιά το δεύτερο γκολ και πάλι από τον Καλώτι.
 Στο 35΄και αφού η μπάλα βρίσκει σε χέρι ποδοσφαιριστή του Μανδάλου ,ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι, το εκτελεί ο Βασιλόπουλος κάνοντας το 2-1,σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους  η ομάδα έχει την πρώτη της καλή ευκαιρία μόλις στο 49΄να ισοφαρίσει το σκορ μετά από ένα πλασέ από  πολύ κοντά με τον  Παρτσανάκη, ο τερματοφύλακας διώχνει σε κόρνερ.
Στο 57΄ ο Καλώτι  πετυχαίνει το χατ τρικ για την ομάδα του, με μια κοντινή κεφαλιά ανεβάζοντας τον δίκτυ του σκορ κάνοντας το 3-1.
Από το σημείο αυτό και μετά και μέχρι την λήξη του, οι δυο ομάδες έπαιξαν ένα ποδόσφαιρο αρκετά επιθετικό ,δημιουργώντας αρκετές φάσεις  μπροστά από τις εστίες της κάθε μιας.

Το σφύριγμα της λήξεις από τον διαιτητή ,δίνει στην ομάδα του Μανδάλου τους τρεις βαθμούς της νίκης  και συνάμα την δυνατότητα να αναρριχηθεί στην βαθμολογική κατάταξη.
Όσο για την ομάδα μας άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα που προβληματίζει ακόμη περισσότερο για την υπόλοιπη πορεία της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι όλα έχουν τελειώσει.  Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. 

Πολύ καλή η διαιτησία των κων:ΚΑΡΑΦΩΤΑΚΗ- ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ ΚΟΥΠΑΡΑΝΗ

 Δόξα Εξαπλατάνου : ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- Δημητριάδης, Σπάχο, Σασαρίδης,(70΄Νατσκος) Γιαννούλτσης,Παρτσανάκης, Γιόντης, Βασιλόπουλος, Λεμονάκης,(77΄Γεωργιάδης), Κυριακίδης,Μανίσης,Κουτρούμπαλος(60΄Βασίλογλου).
 











3 σχόλια:

  1. τελικά καποιοι κανουν δημοσιες σχέσεις στο ποδοσφαιρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ζερζης το κοντό τι τον κουβαλάει μαζί του? άλλον δεν εχει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://edessaikos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5994.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.