Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου -Όλυμπος Αψάλου 2 - 0 .


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τον αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο που επικρατούσαν στο γήπεδο Εξαπλατάνου,με συνέπεια να δυσκολεύει την απόδοση των ποδοσφαιριστών, παίχτηκε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι .
Η Δόξα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πιο επιθετική δείχνοντας τις προθέσεις της για το αποτέλεσμα.
 Έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο  σχεδόν το πρώτο μέρος του παιχνιδιού δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία..
..των φιλοξενουμένων.
Μόλις στο 7΄ σε ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με εκτελεστή τον Βασιλόπουλο, αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας,
στο 20΄και πάλι με τον ίδιο παίχτη σε σουτ λίγο έξω από την μικρή περιοχή, η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.
Και ενώ η Δόξα συνεχίζει να πιέζει τους φιλοξενούμενους, στο 30΄ μετά από ένα κόρνερ με εκτελεστή τον Παρτσανάκη, αυτός στέλνει απευθείας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 36΄ο Σπάχο εκτελεί φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ο τερματοφύλακας αποκρούει με δυσκολία την μπάλα και ο Σασαρίδης από πολύ κοντά δεν δυσκολεύετε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Αψάλου κάνοντας το 2-0, κλειδώνοντας έτσι ένα πιο ασφαλές σκορ για το πρώτο μέρος.
Το δεύτερο μέρος τώρα του παιχνιδιού ξεκίνησε και πάλι σχεδόν με το ίδιο ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να απειλήσουν την εστία της Δόξας αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Με πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της η Δόξα δημιούργησε πιο κλασικές ευκαιρίες όπως αυτή, μόλις στο 50΄σε σουτ του Παρτσανάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ,
στο 40΄φάουλ εκτέλεση από τον Βασιλόπουλο αποκρούει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ,
στο 44΄σουτ του Γιόντη μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα ελάχιστα άουτ,
και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Οξύζογλου σε ένα τε τα τετ με τον τερματοφύλακα της Αψάλου δεν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Με αυτό το αποτέλεσμα τελείωσε και το παιχνίδι, δίνοντας στην ομάδα της Δόξας μια βαθμολογική και πάνω από όλα ψυχολογική ανάσα για την συνέχιση της πορείας της.

Πολύ καλή η διαιτησία των κων:ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ -ΠΙΛΤΣΗΣ Φ- ΤΣΙΠΑΣ Δ

  Δόξα Εξαπλατάνου : ΝΕΡΑΝΤΖΟΓΛΟΥ- Δημητριάδης, Σπάχο, Τσουλφαϊδης Κ.
 Σασαρίδης,Νάτσκος,Γιαννούλτσης,Παρτσανάκης,(85΄Οξύζογλου), Γιόντης, Βασιλόπουλος, Λεμονάκης,(70΄ Κυριακίδης)Βασίλογλου(75΄Κουτρούμπαλος).












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.