Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου-Μ.Α.Νέας Πέλλας 0 - 0.



Αποδίδοντας ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο, σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, η ομάδα της Δόξας δεν μπόρεσε να γευτεί τους τρεις βαθμούς της νίκης μέσα στο γήπεδό της.Η Δόξα στάθηκε άτυχη αλλά και άστοχη σε πολλές στιγμές του αγώνα.Μπήκε στο παιχνίδι αρκετά δυνατά από τα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους,δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του αντίπαλου.
Κάποιες από της σημαντικότερες ήταν :
25΄ με τον Βασίλογλου, που σε ένα κόρνερ από τα αριστερά και σε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.
35΄ ο Κουτρούμπαλος  σε ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ.
40΄ο Παρτσανάκης με πλασέ του μέσα στην μικρή περιοχή ο τερματοφύλακας διώχνει σε κόρνερ.
Το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν και πάλι ένας πραγματικός μονόλογος για την Δόξα όπου πίεσε αρκετά τους αντιπάλους της. Αυτοί με την σειρά τους, μη μπορώντας για κάτι καλύτερο, οργάνωσαν σωστά την αμυντική τους γραμμή και κατάφεραν να μην παραβιαστεί η εστία τους.
Μόλις στο 50΄ η Δόξα χάνει την πρώτη της σημαντική ευκαιρία με τον Ανδριανόπουλο, που μετά από μια σέντρα από τα δεξιά  από τον Παρτσανάκη, με μια κοντινή κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 60΄ και πάλι με τον Ανδριανόπουλο, σε ένα κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Πέλλας, αλλά ο βοηθός τον υποδεικνύει σε θέση οφ σαϊτ,
Στο 70΄ ο Κυριακίδης δεν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από ένα κοντινό πλασέ του, γιατί ο τερματοφύλακας διώχνει σε κόρνερ.  
80΄ και πάλι με τον Κυριακίδη σε μια κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή που βγήκε μόλις άουτ.
Και στην εκπνοή σχεδόν του αγώνα και συγκεκριμένα στο 85΄ο Κουτρούμπαλος χάνει ίσως την σημαντικότερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν σε ένα γέμισμα της μπάλας από τα αριστερά, μόνος με τον τερματοφύλακα, προτιμά ένα ευθύβολο απευθείας σουτ και στέλνει την μπάλα   πάνω από τα δοκάρια της εστίας του τερματοφύλακα.
Το σφύριγμα της λήξης τώρα του παιχνιδιού από τον διαιτητή βρίσκει τις δυο ομάδες χωρίς τέρματα, μοιράζοντας τους βαθμούς ισοπαλίας.
Λήξη που σίγουρα δημιουργεί στην Δόξα μεγαλύτερο βαθμολογικό πρόβλημα, ελπίζοντας όμως πως σύντομα θα πρέπει να βρει τον εαυτό της πρώτου είναι αργά…

Πολύ καλή η διαιτησία των κων Πασλαμούσκα-Ροδοβίτη-Μανωλάκη.

Δόξα Εξαπλατάνου : ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- Δημητριάδης, Σπάχο, Σασαρίδης, Γιαννούλτσης, Βασίλογλου, Παρτσανάκης (75΄Γιόντης), Βασιλόπουλος, Λεμονάκης, (60΄Κυριακίδης), Μανίσης, Ανδριανόπουλος, Κουτρούμπαλος (87΄Δημητρίου).

 ένα κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση










  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.