Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλη νίκη της Δόξας επί του Αλμωπού με 2-1.

Μία σπουδαία νίκη πραγματοποίησε στο γήπεδο Αριδαίας η ομάδα τις Δόξας επί του πρωτοπόρου Αλμωπού.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι, με τον Αλμωπό να  παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα γιατί η ομάδα μας ήταν πολύ καλά στημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Αυτή ήταν που στις οργανωμένες αντεπίθεσης τις έφτασε πολύ κοντά στην δημιουργία ενός τέρματος και συγκεκριμένα στο 25' με τον Μάτζιο σε ένα τετ α τετ έστειλε ελάχιστα άουτ την
μπάλα,στο 45' επίσης ο Βασιλόπουλος σε ένα φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή,απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Αλμωπού Χρήστου. Έτσι τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.
Στην επανάληψη εξελίχθηκε παρόμοιο σκηνικό με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στις ευκαιρίες, μέχρι πού στο 69', μετά από ένα ανύπαρκτο φάουλ καθ' υπόδειξη του βοηθού, σε βάρος τις Δόξας, μετά από εκτέλεση του Τσιμτσιρίδη, από πολύ κοντά  ο Μπογδάνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Η ομάδα της Δόξας δέν το έβαλε κάτω, βγήκε μπροστά και στο 80' με σουτ του Ουζούνη,  μέσα από την μεγάλη περιοχή, βρήκε το κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.
Και η μεγάλη ανατροπή στο 83' με τον Μάτζιο σε μια αντεπίθεση, περνάει την άμυνα του Αλμωπού  και με ένα εξαιρετικό πλάσε στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.
Με αυτό το σκορ τελείωσε και το παιχνίδι δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας.
Πρέπει πρώτα να συγχαρούμε τον αρχιτέκτονα αυτής της ομάδας, τον προπονητή μας Μάκη Δεμίρη για αυτή του την προσπάθεια.
Και δεύτερον, συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά πού με όλες τους της δυνάμεις  φέρνουν σιγά σιγά την ομάδα εκεί που έπρεπε πραγματικά να είναι και που τις αξίζει!!

Διαιτητής: Τομίδης, Βοηθοί: Μιχάλογλου, Κουπαράνη.



ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Χρήστου, Μπογδάνης, Μανίσης (46' Μουρατίδης), Δεμίρης, Μιχαηλίδης, Κανωτίδης, Τσιμτσιρίδης (75' Παπαδόπουλος Ι.), Σαββίδης, Παπαδόπουλος Ν., Τσαουσίδης, Τσόλκας (46' Πανταζής).


ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ (Δεμίρης): Ξυλουργίδης, Σασαρίδης, Spaho, Γιόντης, Γιαννούλτσης, Παρτσανάκης (50' Μανελίδης), Ουζούνης, Δεμίρης (46' Καραμαριάς), Μάτζιος (82' Χατζησυμεών), Βασιλόπουλος, Λεμονάκης


φωτογραφίες αγώνα.



 .







1 σχόλιο:

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.