Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΑΨΑΛΟΣ-ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 0-2


Μεγαλος νικητης στο τοπικο ντερμπι της Αλμωπιας αναδειχτηκε η ομαδα της ΔΟΞΑΣ Εξαπλατανου. σε ενα παιχνιδι βαθμολογικα κρισιμο  .Αυτο επηρεασε και τις δυο ομαδες στο να αποδωσουν το αναλογο θεαμα.
Το πρωτο ημιχρονο κυλισε με την ομαδα της ΔΟΞΑΣ να εχει περισσοτερη κινητικοτητα στον αγωνιστικο χωρο ,δημιουργωντας καλυτερες ευκαιριες για το γκολ αλλα χωρις αποτελεσμα.

Ξεκινωντας το δευτερο ημιχρονο
η ομαδα μπηκε περισσοτερο δυνατη και αποφασιστικη στο παιχνιδι και ετσι δημιούργησε την πρωτη καλη ευκαιρια στο 50΄με μια σεντρα ακριβειας των νεαρων Δεμίρη στον Λεμονακη και αυτός με αψογη κεφαλια εστειλε τη μπαλα στα διχτυα.

Μετα το γκολ η ομαδα ανεβασε την αποδοση της και δημιουργησε αρκετες ευκαιριες για ενα ακομη τερμα, με αποτελεσμα να ερθει το δευτερο γκολ στο 75΄απο τον Δεμιρη,ο οποιος μετα απο ασθενη αποκρουση του τερματοφυλακα πλασαρε τη μπαλα στα διχτυα.


Ετσι τελειωσε το παιχνιδι και η ομαδα μας πηρε τους τρεις πολυτιμους βαθμους που θα μας φανουν χρησιμοι στην πορεια μας.

Η ομαδα με τις οδηγιες του προπονητη μας Μακη Δεμιρη απεδειξε οτι οταν  παιζει το ποδοσφαιρο που ξερει ,φερνει τα αναλογα αποτελεσματα . Πρεπει να συνεχισουμε ετσι δυνατα και αποφασιστικα για να παρουμε και αλλα θετικα αποτελεσματα.

Συνθεση: ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΟΥΛΤΣΗΣ, ΣΑΣΑΡΙΔΗΣ, ΣΠΑΧΟ, ΓΙΟΝΤΗΣ, ΠΑΡΤΣΑΝΑΚΗΣ (ΜΑΝΕΗΛΙΔΗΣ), ΔΕΜΙΡΗΣ(ΤΣΟΥΛΦΑΙΔΗΣ), ΟΥΖΟΥΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΤΖΙΟΣ(ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝ), ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ

1 σχόλιο:

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.